Roxana Ionescu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă! Ce spune artista despre marele eveniment

Publicat: 10 Feb. 2021, 15:42 Vedete

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au o relație de mulți ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Deși cuplul lor a fost greu încercat de câteva momente dureroase, cei doi au știut cum să treacă peste și cum să se apropie din ce în ce mai mult.

În cadrul unui interviu, mama Natură, așa cum mai este cunoscută blondină a dezvăluit că își dorește să îmbrace rochia de mireasă anul acesta.

Roxana Ionescu vrea să facă nunta

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a anului trecut. Cei doi au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie, însă celebra blondă nu a putut să îmbrace rochia de mireasă.

Anul acesta însă, vedeta are planuri mari: “Pe 20 februarie împlinim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm din tot sufletul ca anul acesta să putem face și nunta. Sperăm, nu știm cum vor fi vremurile! Cum sărbătorim aniversarea de un an nu m-am gândit, dar cu siguranță îmi iese mie ceva cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a declarat Roxana Ionescu la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Probabil nu mulți își mai amintesc, însă Roxana Ionescu a avut un început de relație zbuciumat cu Tinu Vidaicu. Lucrurile au intrat ușor pe un făgaș normal, iar anul care a trecut i-a apropiat mai mult ca niciodată.

Cei doi se bucurau de vestea că vor deveni părinți, însă după șase luni au făcut publică vestea că frumoasa blondă a pierdut sarcina.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Feb. 2021, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă