Top 30 vedete care ”și-au făcut-o cu mâna lor” la mare! Cine este campioana celor mai fierbinți atingeri de pe plajă

Publicat: 06 sept. 2020, 19:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Imagini incendiare de pe litoral și-au găsit locul într-un super-top 30. Am ales cu greu cele mai sexy vedete surprinse în timp ce își ung formele perfecte cu cremă de protecție, în cel mai fierbinte mod posibil. 

Galeria foto pe care v-o propunem este cu adevărat incitantă, pentru că în ea și-au făcut loc vedete precum Loredana Chivu, Roxana Vancea, Alexandra Enăchescu, Roxana Ionescu sau Bianca Pop, celebrități care sunt conștiente de sex-appeal-ul lor și fac un adevărat spectacol atunci când soarele le obligă să rămână fără haine.

Le-am surprins fără ”ajutoare” la mare, în momentele în care au fost nevoite să-și aplice singure cremă de protecție pe tot corpul, și niciuna dintre ele nu a dezamăgit, ba dimpotrivă, toate au oferit un regal de senzualitate, însă doar una a fost campioană!

O să aveți o surpriză să aflați cine este pe primul loc, însă cu siguranță nu o să fiți dezamăgiți nici de cele peste 100 de poze cu celelalte vedete care au arătat mai mult decât la televizor sau pe contul lor de Instagram.

 

 

Publicat: 06 sept. 2020, 19:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă