Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine cu băiețelul!

Publicat: 07 mai 2024, 15:35 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară în ziua de Paște, iar primele imagini cu băiețelul au fost făcute publice chiar de fosta asistentă TV. Nou-născutul a venit pe lume cu o zi în urmă, iar Daniela Crudu a postat cu emoție prima imagine pe rețelele de socializare.

Aceasta a dezvăluit că micuțul se va numi Dominic, un nume care poartă o încărcătură uriașă din punct de vedere etimologic, provenind de la numele „Dominicus”, care semnifică „ai Domnului”. Persoanele care poartă acest nume sunt considerate că aparțin Lui Dumnezeu și sunt asociate cu sensibilitatea, romantismul și iubirea față de cei dragi.

Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară

„Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu.”,a fost mesajul scriu în descrierea primei fotografii cu bebelușul abia venit pe lume.

Daniela Crudu trăiește acum cele mai frumoase momente din viața ei, fiind în culmea fericirii alături de băiețelul ei, Dominic. Aceasta este a doua oară când devine mamă, fiind deja părinte al unei fetițe, Daiana Maria, născută în urmă cu un an.

Ce nume va purta băiețelul Danielei Crudu

Cu ceva vreme în urmă, Daniela Crudu a dezvăluit prin intermediul unui InstaStory ce nume va purta băiețelul ei.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!’, a spus vedeta la postările pe care le-a făcut pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Foto: social media

Publicat: 07 mai 2024, 15:35 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×