Regizorul John Singleton a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral

Publicat: 30 apr. 2019, 10:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Regizorul John Singleton a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral minor, dupa cum spuneau medicii in urma cu o saptamana. Familia lui John Singleton a anunţat ca regizorul nominalizat la Oscar a murit luni fiind deconectat de la aparate dupa ce a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu aproape două săptămâni, relatează Associated Press.

„Aceasta a fost o decizie agonizantă, pe care familia noastră a luat-o, după câteva zile, cu sfatul atent al medicilor lui John”, se arată în comunicatul emis de familie.

Regizorul John Singleton a murit după ce a suferit un AVC

Dupa un set complet de analize, medicii i-au spus lui John Singleton ca atacul cerebral suferit este minor. Cu toate astea, vedeta trebuie sa aiba grija de sanatatea ei. Trebuie sa o ia mai moale cu munca si sa evite suprasolicitarea creierului.

  • „Miercuri, pe 17 aprilie, iubitul nostru fiu/tata, John Singleton, a suferit un atac cerebral si a ajuns la spital. John este, in prezent, la terapie intensiva si medicii au mare grija de el. Va rugam sa pastrati intimitatea familiei in aceste momente grele si sa va rugati pentru sanatatea lui”, este comunicatul oficial publicat de reprezentantul familiei. BOMBA! Bianca Dragusanu va mai avea un copil! Blonda a facut marturisirea ACUM.

Regizorul de 51 de ani, care a realizat „Boyz in Hood”, „Poetic Justice” şi alte filme, a fost internat la terapie intensivă intr-un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral pe 17 aprilie.

John Singleton a fost nominalizat la Oscar pentru „Boyz N the Hood” din 1991. Proiectele sale recente includ seria TV „Snowfall”.

Publicat: 30 apr. 2019, 10:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă