Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Mama lui e devastata de durere!

Publicat: 30 apr. 2019, 11:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta. Rudele creatorului de moda au venit dis-de-dimineata la morga unde trupul neinsufletit al fiului lor se afla. Au ajuns de la 8 dimineata, dar au asteptat o ora si 30 de minute dupa medicul legist.

Parintii lui Razvan Ciobanu au fost insotiti de un apropiat de-al lor. Acestia au venit tocmai din Valcea. Mama lui Razvan Ciobanu nu isi poate abtine lacrimile. Femeia a venit cu haine noi pentru a ridica trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu de la Morga Cimitirului Central.

In jurul orei 12:30, parintii lui Razvan Ciobanu au mers la sediul Poliției Rutiere din Constanta. Acolo vor semna mai multe acte legate de accidentul cumplit in care fiul lor a murit. Apoi vor merge la Parchet si la primăria comunei Istria, de care ține satul Săcele. Acolo vor semna și de ridica mai multe documente.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost ridicat de la morga din Constanta

Dupa efectuarea necropsiei, parintii pot lua trupul acasa. Conform prietenilor de-o viata, Razvan Ciobanu va avea trupul depus la o capela din Bucuresti. Prietenii si cei care au lucra cu creatorul de moda isi pot lua ramas bun de la el in Capitala.

Rezultatul necropsiei va fi publicat in cateva minute. „Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura rezultatele. Conform Vicai Blochina, care a petrecut cu el in Mamaia si care trebuia sa fie cu el in masina, Razvan Ciobanu era furios. Acesta cauta o masina cu care sa se intoarca in Bucuresti.

Politia asteapta necropsia lui Razvan Ciobanu

Inainte de a pleca de la Sunwaves, acesta a vorbit cu cineva la telefon. Cauta masina sa se intoarca in Bucuresti si un prieten i-a dat cheile automobilului iubitei sale. Femeia e furioasa deoarece nu o va despagubi nimeni pentru masina dauna totala.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române. Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto”, a mai transmis Poliția.

Imagini cu taranii din Sacele care luau obiecte personale si parti din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu! Un Barbat a fost filmat in timp ce ii bea sucul!

Vica Blochina despre ultimele clipe ale lui Razvan Ciobanu: „Era foarte nervos, cauta masina!”

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 apr. 2019, 11:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă