Informatie de ultima ora in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu: „A fost în stare de semicontrol la volan” VIDEO

Publicat: 30 apr. 2019, 20:15 Autor: Simona News 3

Din ce in ce mai multe indicii apar in cazul mortii lui Razvan Ciobanu, iar totul pare sa se complice.

Informatie de ultima ora in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu. Lucrurile incep sa se lege cap la cap, iar pana acum se stie ca Razvan era singur in masina si ca a fost catapultat prin trapa, fiindca nu purta centura de siguranta.

In plus, medicii legisti au descoperit la necropsie ca Razvan Ciobanu avea urme de droguri in sange. Titi Aur, specialistul in conducere defensiva, a oferit o informatie de ultima ora pentru Digi24: „A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să ştie dacă e pe drum sau nu”.

Informatie de ultima ora in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu

Datoriile lui Razvan Ciobanu

„Povestea cu drogurile încă e neclară. E foarte important să aflăm din testele amănunţite dacă cantitatea şi provenienţa drogului ar fi putut să îl aducă în acea stare de semiconştienţă, să îl aducă în această situaţie, să se rătăcească, să meargă peste un kilometru având control parţial al maşinii.

A te rătăci, dai un sms că te-ai rătăcit, mergi pe câmp aproape un kilometru, e vorba de o stare prelungită de lipsă de control sau de control parţial al maşinii. Analizele definitive vor certifica dacă e vorba sau nu de droguri, ce fel droguri şi ce ar fi putut produce acele droguri.

Răzvan conducea maşina fără centură, a fost într-o stare euforică, de semi-control, care putea fi cauzată de alcool, de droguri, oboseală mai puţin sau asociată cu alcool şi droguri.

Fiind în acea zăpăceală s-a şi rătăcit, a vrut să trimita acel mesaj, s-a întors spre Năvodari şi a fost atât de inconştient încât a mers pe câmp şi a ajuns pe alt drum. A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să realizeze dacă e pe drum sau nu.

Odată ce se întorcea dinspre nord spre Năvodari înseamnă că s-a dus şi s-a întors, s-a rătăcit, confirmă că nu era apt în totalitate, funcţiona 50%, creierul era destul de tulburat, ameţit” a spus acesta conform sursei citate.

BOMBA! Cadavrul lui Razvan Ciobanu a fost MUTAT! Imagini socante si NECENZURATE cu el. ATENTIE! Va pot afecta emotional

Publicat: 30 apr. 2019, 20:15 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă