Datoriile lui Razvan Ciobanu. La ce suma isi estima creatorul de moda averea

Publicat: 01 mai 2019, 09:09 Autor: madalina m. News 3

Razvan Ciobanu a decedat luni, pe 29 aprilie 2019, in urma unui grav accident de masina. Creatorul de moda avea varsta de 43 de ani.

Datoriile lui Razvan Ciobanu. Acesta a lasat in urma o familie indurerata, care urmeaza sa se ocupe de funeraliile fostului jurat „Bravo, ai stil”. In ultimii ani, designerul suferise cateva pierderi, de ordin financiar, si incerca sa isi redreseze bugetul. Se relansase si incerca sa atinga iarasi faima de altadata.

Cunoscut pentru creatiile sale vestimentare deosebite, acesta vorbise, in urma cu ceva timp, despre subiectul averii sale. Spusese ca nici nu s-a gandit cui sa lase totul, dar ca isi dorea ca la batranete sa aiba parte de confort. Din pacate, nu a mai apucat acele clipe, pentru ca s-a stins in urma impactului violent de masina, din judetul Constanta, pe drumul din Sacele.

Datoriile lui Razvan Ciobanu si averea designerului roman

Razvan Ciobanu era cunoscut si datorita firii sale nonconformiste si rebele. A fost criticat de multi, insa foarte multa lume l-a apreciat, inclusiv nume importante din showbiz-ul din Romania. Gurile rele spuneau la un moment dat ca tocmai din pricina excentricitatii sale, designerul ar fi ramas falit.

A dorit sa puna capat acestor speculatii, vorbind liber despre finantele sale, inclusiv despre faptul ca a avut, intr-adevar, probleme in trecut. S-a zvonit ca ar fi avut datorii imense, dar in cadrul mai multor interviuri, regretatul creator de moda a spus adevarul. Inclusiv intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Datoriile lui Razvan Ciobanu

„Așa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam așa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obișnuiam să cumpăr hrană și așternut igienic pentru minunata mea Lili (știți voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depășește 110-117 lei, bani împrumutați (de la oameni de succes sau cunoscuți în cercurile mondene, nu știu să am), dar este adevărat că am datorii personale în față a 3 sau 4 prieteni. Iarăși să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunați probabil 3000€. Domnii/doamnele nu mă aleargă după ei, ne știm de prea mulți ani pentru a-și imagina că aș dispărea cu acei bani ai lor.

Există și nesăbuință în ceea ce fac, așa că am și un magazin (care aduce brandul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă căruia trebuie să îi înapoiez săptămânal o suma de bani. Nu îmi iese tot timpul așa cum îmi planific… În rest, ca noi toți, o factură, o chirie, etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar și care m-a înțeles în perioadele mai puțin prolifice.

A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ținem socoteliile și din cei 10 mii, care periodic ies la iveală (de parcă ar folosi pe post de PR cuiva) au mai rămas (posibil) undeva la 1000 €. Sigur lista mea rămâne deschisă și dacă am omis pe cineva (care își dorea să fie aici, printr-un sms cum că își da acordul, sunt pregătit să îmi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe și pe care și le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui. A… la fel de important! Sunt la fel de neșantajabil cum am fost 3 ediții la rând, pe vremea când eram jurat la ‘Bravo, ai stil’, mă gândesc că este mai simplu cu cărțile pe masă, nu cu scuze… etc!”, scria Razvan Ciobanu, pe Facebook, in urma cu ceva timp.

Publicat: 01 mai 2019, 09:09 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă