Ce face o studentă la medicină pentru a-și plăti datoriile! Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte

Publicat: 25 Nov. 2019, 15:12 News

O tânăra de 24 de ani care este studentă la medicină s-a hotărât să își plătească facultatea dansând la bară, în cluburile de noapte din Marea Britanie.

Ellen, pe numele ei de scenă Bunny, susține că face în jur de 3.000 de euro pe noapte din striptease. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că mama ei a fost cea care a încurajat-o să își aleagă acest „extra job”.

„Mama mea a auzit la radio că mulți studenți de la Medicină își plătesc datoriile în felul acesta. Ea m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de striptease”, a povestit Ellen pentru BBC, potrivit Daily Star.

Tânăra a mărturisit că își iubește job-ul și a explicat că a ajuns să danseze la bară doar pentru a reuşi să îşi plătească ratele de la facultate.

„Ador să fac striptease! Mă simt mai încrezătoare în mine și am mai mulți bani în conturi. Când eram doar o simplă asistentă medicală, nu reușeam să strâng nimic. Dansul la bară mi-a schimbat viața”, a mai spus tânăra.

Cu toate că veniturile tinerei s-au mărit considerabil, Ellen s-a declarat deranjată de eticheta pe care i-o pun oamenii.

„Mulți cred că suntem niște prostituate cu boli venerice, care ne culcăm cu soții altora. Unii oameni cred că acest job este pentru cine nu poate face nimic altceva. De fapt, suntem doar femei normale care își doresc să câștige bani frumoși. Oamenii spun că nu sunt feministă pentru că mă dezbrac, dar tot ce fac este să-mi plătesc chiria și necesitățile. Nu sunt prostituată, nu fac nimic greșit”, a explicat Ellen.

Și-a cunoscut soțul prin intermediul acestui job

Ellen și-a cunoscut și alesul inimii în unul din cluburile în care dansează. Soțul ei are încredere deplină în ea și susține că nu își dorește să se lase de striptease: „Am încredere în ea 100%! Am cunoscut-o în timp ce dansa în club și nu aș putea să o judec. Nu vreau să îi spun să se lase, pentru că îi place și se simte bine făcând asta.”

 

Publicat: 25 Nov. 2019, 15:12 News
Pe aceeași temă