Fiul lui Marcel Toader a rupt tăcerea la șase luni de la moartea afaceristului: ”Cel mai mare regret pe care îl am…”

Publicat: 19 feb. 2020, 08:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fiul lui Marcel Toader a rupt tăcerea la șase luni de la moartea afaceristului. Maximilian Toader este încă îndurerat de decesul tatălui său, după ce a făcut infarct.

În data de 3 august 2019, Marcel Toader a murit, după ce a suferit un infarct, iar viețile persoanelor dragi s-au schimbat radical după acel moment tragic. Fiul său, Maximilian, a rămas cu toate grijile și datoriile pe umerii său, după ce tatăl lui a trecut în neființă, iar acum încearcă să-i dea de cap.

La jumătate de an după ce afaceristul a fost îngropat, fiul lui și-a deschis sufletul și a vorbit despre durerea prin care a trecut, dar și despre cum se simte în prezent și ce trebuie să facă. Mama lui Marcel Toader a suferit un șoc puternic când a aflat că fiul ei a murit. Mama lui Maximilian și el o sună mereu pe mama afaceristului, iar atunci când are timp merge și la Constanța pentru a o vizita.

Se simte OK acum (mama lui Marcel Toader, n.r.), dar nu poate trece peste durerea provocată de moartea tatălui meu! Vorbesc în fiecare saptămână cu ea, și eu și mama mea, iar de vizitat încerc să ajung cât de des pot la Constanța”, a declarat, în exclusivitate pentru Cancan.

Maximilian a rămas cu datoriile tatălui său pe cap: ”În legătură cu afacerile tatălui meu, n-am mai luat lucrări pe acest plan pentru că trebuie să rezolv problemele cu datoriile, după mă pot hotărî dacă am să mai continui aceste afaceri pe care le-a lăsat tata în urmă”.

„Cu prietenii tatălui meu mai țin legătura, dar ca și număr sunt foarte puțini față de câți «prieteni» a avut el. Cel mai mare regret pe care îl am în legătură cu tatăl meu este acela că nu mai este lângă mine și că visul de a construi un viitor frumos împreună nu se mai poate finaliza”, a mai declarat Maximilian Toader, cu un gust amar.

De asemenea, Maximilian Toader este decis să scape de problemele la care s-a înhămat și să meargă mai departe: ”Ca planuri de viitor, vreau să închei toate problemele ce mi-au căzut pe cap în ultima perioadă, iar după aceea să-mi trăiesc viața exact cum m-a învățat el (fără regrete, cu respect față de oameni și să fiu respectat la rândul meu), pe scurt să trăiesc o viață frumoasă din toate punctele de vedere”.

Fiul lui Marcel Toader are planuri în 2020

Maximilian este hotărât să-și trăiască viața exact așa cum vrea: frumoasă!

„Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom’ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva”, a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars.

„Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată…

Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile”, a conchis el.

Publicat: 19 feb. 2020, 08:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×