O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu inainte de impact VIDEO

Publicat: 01 mai 2019, 10:03 Autor: Simona News 3

Tragicul accident al designerului roman, Razvan Ciobanu, inca scoate detalii socante la iveala.

O filmare cu drona a dezvauit exact tarseul facut de Razvan Ciobanu dupa ce a iesit de pe carosabil, iar acesta a mers prin camp aproape 700 de metri.

Se pare ca acesta ar fi traversat un drum asfaltat care ducea catre fermele din acea zona, dupa care a reintrat in camp si a mers inca 150 de metri, iar spre final a ajuns intr-o zona cu pomi unde a avut lco impactul, rasturnandu-se si oprindu-se intr-unul dintre copaci.

O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu

O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu

Urmele traseului facut de Razvan sunt vizibile si au fost filmate cu drona, iar acest lucru pune si mai multe semne de intrebare: a fost sau nu un accident?

Autoturismul pe care-l conducea era unul dintre cele mai sigure si ar fi trebuit sa-i salveze viata. Insa faptul ca nu avea centura de siguranta pusa i-a pus sentinta la moarte.

Autoturismul nu era al lui, ci al unui prietene, Madalina Georgiana, care se afla la mare in momentul producerii accidentului. Razvan i-a cerut masina cu imprumut pentru a merge in Bucuresti, iar aceasta nu a ezitat sa-l refuze, potrivit Cancan.

Razvan Ciobanu era drogat cand a murit. Rezultatele necropsiei au dezvaluit adevarul.

„A fost în stare de semicontrol la volan”

„Răzvan conducea maşina fără centură, a fost într-o stare euforică, de semi-control, care putea fi cauzată de alcool, de droguri, oboseală mai puţin sau asociată cu alcool şi droguri.

Fiind în acea zăpăceală s-a şi rătăcit, a vrut să trimita acel mesaj, s-a întors spre Năvodari şi a fost atât de inconştient încât a mers pe câmp şi a ajuns pe alt drum. A fost în stare de semicontrol, nici mort leşinat la volan, dar nici apt să realizeze dacă e pe drum sau nu.

Odată ce se întorcea dinspre nord spre Năvodari înseamnă că s-a dus şi s-a întors, s-a rătăcit, confirmă că nu era apt în totalitate, funcţiona 50%, creierul era destul de tulburat, ameţit” a spus Titi Aur pentru Digi24.

Publicat: 01 mai 2019, 10:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×