Prima poza cu bebelusul lui Meghan si Harry! Baietelul este adorabil VIDEO

Publicat: 08 May. 2019, 15:02 Vedete

Luni dimineata, primul copil al Ducilor de Sussex a venit pe lume, dupa lungi asteptari.

Prima poza cu bebelusul lui Meghan si Harry. Ducii de Sussex au apărut în fața unui număr mic de jurnaliști adunați la St George’s Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnaliști cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebelușii se schimbă mult în primele două săptămâni de viață. „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

Prima poza cu bebelusul lui Meghan si Harry

Prima poza cu bebelusul lui Meghan si Harry

„Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prințul Harry a replicat glumind că nu știe cu cine seamănă în acest aspect.

„Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieți din lume. Așa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan.

Cei doi au mai declarat că îl vor prezenta pe bebeluș reginei Elizabeth a II-a, care este străbunica acestuia, foarte curând.

Meghan a nascut luni dimineata

„Suntem incantati sa anuntam ca Ducele si Ducesa de Sussex au devenit parinti pentru prima oara in aceasta dimineata, pe data de 6 mai 2019. Fiul lor cantareste 3.850 grame.

Ducesa de Sussex si bebelusul se simt bine si sunt sanatosi, iar cuplul multumeste publicului pentru entuziamsul si sprijinul lor in aceasta perioada speciala a vietii lor.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in urmatoarele zile.” gasim scris pe pagina oficiala de Instagram a Ducilor de Sussex, @sussexroyal.

Publicat: 08 May. 2019, 15:02 Vedete
Pe aceeași temă