Fiica lui Harry şi Meghan Markle, în mijlocul controverselor! Ce ar fi declarat despre micuţă membrii familiei regale

Publicat: 09 Jun. 2021, 12:16 Vedete
Fiica lui Harry şi Meghan Markle, în mijlocul controverselor! Ce ar fi declarat despre micuţă membrii familiei regale

Meghan Markle şi prinţul Harry au anunţat în weekend că au devenit părinţi pentru a doua oară. Ducii de Sussex au acum şi o fetiţă, pe nume Lilibet Diana. Se pare că alegerea numelui micuţei a creat o serie de controverse în rândul membrilor familiei regale.

Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat duminică naşterea bebeluşului, la două zile după fericitul moment.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis Harry și Meghan.

Fiica lui Harry și Meghan este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a. Ea este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări.

Fiica lui Harry şi Meghan Markle, în mijlocul controverselor!

Micuţa a fost botezată după străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, alintată „Lilibet” de către membrii familiei şi apropiaţi. De asemenea, cel de-al doilea prenume este chiar acela al bunicii sale, prinţesa Diana.

Se pare că, sursele apropiate familiei regale britanice spun că cei doi nu au întrebat-o pe Regina Elisabeta dacă ar fi de acord cu numele. În acelaşi timp, există voci care neagă aceste lucruri şi susţin faptul că prinţul Harry a discutat acest aspect cu bunica sa înainte de venirea pe lume a copilului. Însă, potrivit unor informaţii recente obţinute de BBC, o astfel de conversaţie nu ar fi avut loc „niciodată”.

În schimb, după anunţul ducilor de Sussex, Palatul Buckingham a declarat că regina şi alţi membri ai familiei au fost informaţi, fiind „încântaţi de veşti”.

„Regina, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei ducelui și ducesei de Sussex”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat oficial.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă