A aparut factura de la masa unde a petrecut Razvan Ciobanu, inainte sa se intample tragicul accident care i-a curmat viata VIDEO

Publicat: 08 May. 2019, 12:50 Vedete

Dan Capatos a dezvaluit factura de la masa unde Razvan Ciobanu a petrecut inainte de accident.

A aparut factura de la masa unde a petrecut Razvan Ciobanu. In cadrul editiei de ieri a emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a aratat tuturor factura din clubul unde s-a aflat Razvan Ciobanu.

Nota de plata a costat nu mai putin de 12.369 de lei, o suma destul de mare. Acolo a petrecut alaturi de mai multe cunostiinte pana cand a decis sa plece, fara ca nimeni sa observe asta sau sa mai stie de el.

A aparut factura de la masa unde a petrecut Razvan Ciobanu

A aparut factura de la masa unde a petrecut Razvan Ciobanu

„La modul oficial, factura care a fost achitată la celebrul festival Sunwaves. Deci, prima factură este un avans de consumație pentru evenimentul Sunwaves în valoare de 14.000 de lei…

Acum a apărut cea de-a doua factură, de stornare, de returnare. Practic în acești 14.000 achitați inițial, la masa la care a stat și Răzvan Ciobanu în ultimele sale ore s-a făcut o cosumație cu 1.630,5 lei mai puțin decât cei 14.000.

Acești bani, 1.630 de lei au fost returnați către o firmă. Și acum apare un element extrem de interesant. Firma care se presupune că este a lui Cercel (n.r. bărbatul alături de care a petrecut Răzvan Ciobanu), de fapt achitarea a fost făcută de către Cercel, este o firmă din Ploiești, deși el este cunoscut ca acționând și viețuind în Călărași.

Firma din conturile căreia s-a plătit această factură este din Ploiești, județul Prahova”, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show, conform Libertatea.

Publicat: 08 May. 2019, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă