Mihai Sturzu a fost dezbracat pana la chiloti si abandonat in camp. Cum s-a intamplat asta

Publicat: 08 May. 2019, 09:35 Vedete

Fostul membru al trupei HI-Q a povestit o intamplare nefericita din viata sa.

Mihai Sturzu a fost dezbracat pana la chiloti. Dupa ce a parasit trupa HI-Q, Mihai s-a reinventat si a devenit pilot de zbor a unei companii low-cost. Intr-un interviu pentru life.ro, acesta a marturisit tot ce inseamna viata de pilot si complicatiile care vin cu jobul.

Mihai Sturzu a fost dezbracat pana la chiloti

Mihai Sturzu a fost dezbracat pana la chiloti

„Să ajungi la aeroport. Cea mai periculoasă parte a zborului este drumul cu mașina la aeroport. Mi s-a întâmplat o dată să rămân blocat pe drumul spre aeroport și atunci am realizat că nu există niciun drum alternativ. Dacă se întâmplă ceva pe DN1, de exemplu un accident, se blochează tot. Sigur, m-am descurcat cumva atunci: am intrat în Otopeni, am luat-o pe niște hârtoape”.

Dupa aceea, Mihai a povestit despre primul sau zbor: “Ce să-ți spun? Trăgeam de avion dreapta și mi se părea că se duce în stânga. Sigur, asta când pilotam avioanele mici și aveam pe cineva lângă mine. Când am fost singur însă, știam tot ce urma să se întâmple.

Se zice că primul zbor la simplu este cel mai bun zbor din viața ta, pentru că nu există ceva ce tu nu visezi deja. Știi că jos este instructorul, pe responsabilitatea căruia zbori în acel moment, câtă vreme nu ai încă licența, dar ai cumva convingerea că instructorul nu te scoate la zbor până nu știe clar că poți să-l duci cu bine până la capăt”.

„Emoția primului zbor nu prea a fost. Mai degrabă mă speria gândul „botezului”, când toți colegii de pe aerodrom te iau și te aruncă în scaeți, după ce te lasă doar în chiloți. Problema mea a fost alta, că am stat vreo patru ore la spital după aia pentru că sunt alergic la polen.

Evident că nimeni nu s-a gândit că buruienile pe care le-au cules în septembrie de pe câmp erau pline de polen. Dar eu era să fac șoc anafilactic” a spus acesta, conform stirilekanald.ro.

Publicat: 08 May. 2019, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă