EXCLUSIV. Fiica lui Aurelian Preda il da in judecata pe Nicusor Iordan pentru abuz sexual! Tanara s-a confesat Silvanei Riciu

Publicat: 07 May. 2019, 23:00 Vedete

Silvana Rîciu a reușit să stea de vorbă cu Ana Maria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, dupa ce a izbucnit scandalul dintre ea și Nicușor Iordan.

Ana Maria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, îl acuză de abuz sexual pe Nicușor Iordan, bărbatul care s-a angajat că va avea grijă de ea după moartea regretatului artist. Între cei doi e un scandal uriaș! Silvana Rîciu a reușit să stea de vorbă cu Ana Maria Rosa.

De Paște, un scandal colosal a zguduit showbiz-ul! Cancan.ro a prezentat, în exclusivitate, amănunte despre războiul dintre Ana Maria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, care îl acuză de abuz sexual pe Nicușor Iordan, bărbatul ce trebuia să îi fie un al doilea tata.

Fiica lui Aurelian Preda il da in judecata pe Nicusor Iordan

Silvana Rîciu, prietenă bună cu Aurelian Preda, pe timpul vieții lui, a reușit să stea de vorbă cu fiica regretatului cântăreț de muzică populară, Ana Maria Rosa, ce se află în Italia, la mama ei.

Silvana Rîciu știe detalii despre scandalul dintre Ana Maria Rosa și Nicușor Iordan

„Am vorbit cu Ana Maria pentru că cei de la televiziuni mă tot sunau pe mine să afle detalii, iar Ana mi-a spus să le transmit tuturor că nu vrea să dea nici o declarație deocamdată… Vrea întâi să rezolve totul legal”, a declarat Silvana Rîciu pentru Ciao.ro, în exclusivitate, artista mărturisindu-ne că a discutat mai multe amănunte cu fiica lui Aurelian, pe care nu le poate dezvălui, respectându-i astfel dorința tinerei.

Silvana Rîciu a dat nas în nas și cu Nicușor Iordan, în Vinerea Mare, la Mănăstirea Dervent, unde e înmormântat și Aurelian Preda. “Da, într-adevăr a fost și Nicușor la prohod vineri seară, apoi am înconjurat împreună biserica (eu, el și copiii mei), dar nu mi-a povestit nimic despre așa ceva. Incă nu apăruse subiectul în presă ca să îl întreb despre asta. L-am sunat în noaptea în care a apărut știrea, dar nu mi-a răspuns la telefon. Nu m-a sunat înapoi și nici eu nu l-am mai sunat. Nu am mai vorbit cu el din Vinerea Mare până acum. Doar cu Ana am vorbit după ce a apărut acest subiect în presă”, mai spune cântăreața de muzică populară. Nicușor nu i-a răspuns Silvanei, însă pe pagina să de socializare a postat un mesaj în care nega scandalul cu Ana Maria Rosa și acuzele aduse.

 Silvana Rîciu, la mormântul lui Aurelia Preda

În timp ce Ana Maria Rosa și Nicușor Iordan se aflau în plin scandal, Silvana Rîciu, aflată de Paște la Mănăstirea Dervent, a fost la mormântul lui Aurelian Preda. Artista i-a aprins lumânări, i-a pus flori și a petrecut câteva minute bune lângă locul lui de veci. “Am fost la mormântul lui Aurelian și la cel al tatălui meu, îngropat și el acolo. Le-am aprins câte o candelă. Încă vin oameni la mormântul lui Aurelian. Nu l-au uitat. Cei ce vin la mănăstire, trec și pe la mormânt. Locul lui de veci e îngrijit mereu pentru că preoții au mare grijă de asta”, a mai declarat Silvana Rîciu pentru ciao.ro.

Aurelian Preda s-a stins din viață în urmă cu aproximativ doi ani. Regretatul artist suferea de o boală cumplită, care l-a răpus pe un pat de spital din Viena. În testamentul pe care l-a lăsat, cântărețul i-o încredința pe Ana Maria Rosa lui Nicușor Iordan, unul din bunii săi prieteni din timpul vieții. Ana Maria nu este fiica biologică a lui Aurelian Preda, acesta adoptând-o încă de la naștere, de la nepoata lui, care o născuse la doar 18 ani.

Ce s-a intamplat la Manastirea Dervent, locul unde Aurelian Preda isi doarme somnul de veci! Toti au fost uimiti de frumusetea fenomenului

Publicat: 07 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă