Creatorul de modă Max Azria a murit. Angelina Jolie, Halle Berry si Drew Barrymore erau clientele lui

Publicat: 08 May. 2019, 13:27 Vedete

Celebrul creator de modă tunisian Max Azria, preferat de nume mari ale Hollywood-ului precum Angelina Jolie, Halle Berry și Drew Barrymore, a murit.

Creatorul de modă Max Azria a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, potrivit The Hollywood Reporter. Informația a fost confirmată de reprezentanții casei de modă BCBGMAXAZRIA, printr-un mesaj publicat pe platforma de socializare online Instagram.

„Max a fost un adevărat vizionar, care a definit categoria modei contemporane”, se arată în același mesaj. Potrivit platformei Women’s Wear Daily, creatorul de modă a murit într-un spital din Houston, statul american Texas, luni.

Creatorul de modă Max Azria a murit de cancer

În 1989, Azria a înființat BCBGMAXAZRIA, iar, în 1998, a cumpărat brandul francez Herve Leger, pe care l-a relansat în 2007, cu o colecție de ținute mulate, cunoscute ca „rochii bandaj”, care au devenit apoi unul dintre simbolurile anilor 2000 în domeniu.

În 2008, Azria a lansat BCBGeneration, un brand dedicat publicului tânăr. În afară de atelierul dedicat Haute Couture și colecțiile lansate la Săptămâna modei de la New York, brandul BCBG includea și linii „prêt-à-porter” comercializate în toată lumea.

Max Azaria o imbraca pe Angelina Jolie

În 2017, la aproximativ cinci luni după ce BCGB a intrat în faliment – Azria părăsise compania în 2016 -, Marquee Brands a achiziționat acest brand, alături de Herve Leger, pentru 108 milioane de dolari.

Halle Berry, Drew Barrymore, Fergie, Britney Spears, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Michelle Williams și Paris Hilton se numără printre starurile care au ales ținute semnate de Azria. Brigitte a fost BATUTA! In ce hal a ajuns: ‘Mutilata, cu fisura pe craniu, hematom pe splina’. Cine a batut-o

În ianuarie anul acesta, compania BCBGMAXAZRIA a sărbătorit 30 de ani de la înființare cu o colecție promovată de top-modelul Rosie Huntington-Whiteley, soția actorului Jason Statham. Fiica lui Aurelian Preda, TARATA prin tribunale fara voia ei! Micuta s-a trezit intr-un SCANDAL de proportii! Detalii exclusive

Publicat: 08 May. 2019, 13:27 Vedete
Pe aceeași temă