Olivia Newton-John a fost diagnosticata din nou cu CANCER! Este a treia oara cand boala ii revine si este la un pas de moarte!

Publicat: 10 Sep. 2018, 10:52 News 3

Artista trece prin clipe grele, dar a apelat la canabis pentru un tratament mai putin obisnuit al cancerului.

Olivia Newton-John a fost diagnosticata din nou cu CANCER! Este una dintre cele mai cunoscute actrite si artiste ale lumii, dar putina lume stie cu ce probleme de sanatate s-a luptat Olivia Newton-John de-a lungul anilor.

Acum la 69 de ani Olivia Newton John a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara in viata ei. Artista din Australia a devenit celebra in anii 1980 cand a jucat in musicalul Grease alaturi de John Travolta.

Iar daca musicalul nu a reusit sa intre in istorie si noile generatii sa si-o aminteasca pentru cariera ei de actrita, atunci cu siguranta oamenii si-o vor aminti dupa melodia “You’re the One That I Want” cantata impreuna cu John Travolta si care inca mai face furori prin playlist-urile din toata lumea.

Într-un interviu acordat postului Seven, afiliat CNN, difuzat duminică seară, ea a declarat că se tratează pentru un cancer care i-a fost descoperit în 2017 la baza coloanei vertebrale. Ea se foloseşte atât de medicina „modernă”, cât şi de remedii naturale, potrivit News.ro

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Sep. 2018, 10:52 News 3
Pe aceeași temă