Discipolul lui Gregorian Bivolaru, implicat intr-un scandal cu viol

Publicat: 07 sept. 2018, 20:54 Autor: Simona Life

Este vorba mai exact de un discipol al gurului Gregoran Bivolaru, acuzat de viol si agresiuni sexuale intr-o scoala de yoga din Thailanda.

Narcis Tarcau, cel pus sub acuzare, este cunoscut sub numele de Swami Vivekananda Saraswati pe insula Koh Pha-ngan, din sud-estul Thailandei. Acesta a fost acuzat de 14 turiste si 2 turisti din cadrul sedintelor de yoga de la scoala thailandeza Agama.

Femeile care au decis sa declare public acest eveniment provin din Brazilia, Canada, Australia, Stalele Unite si Marea Britanie. Din cele 14, trei turiste sustin ca au fost violate de catre inculpat, iar celelalte au afirmat ca au fost supuse abuzurilor sexuale, totul sub pretextul „vindecarii spirituale”.

„Eram atât de spălată pe creier, încât la un moment dat m-am gândit că este profesorul meu, că el ştie mai bine ca mine de ce am nevoie“, a marturisit una dintre femei pentru The Guardian.

Discipolul lui Gregorian Bivolaru, implicat intr-un scandal cu viol

Gregorian Bivolaru, implicat intr-un scandal cu viol

In urma acestui scandal, Scoala de yoga MISA se dezice de Narcis Tarcau, facand acest lucru vizibil printr-un comunicat. Scoala de yoga MISA protestează impotriva asocierii numelui lui Gregorian Bivolaru si a folosirii sintagmei „tabara de yoga” in contextul scandalului declansat in jurul scolii de yoga din Agama.

Acest scandal a facut inconjurul lumii, mai multe publicatii scotand la iveala faptele atroce care s-au desfasurat in Thailanda. Narcis Tarcau, inculptaul in cauza, a fost cursant și instructor in cadrul Scolii de Yoga MISA pana in anul 1998.

Gregorian Bivolaru, implicat intr-un scandal cu violDupa scurt timp, acesta a fondat o altă scoală de yoga in afara tarii, singurul scop fiind acela de a face cat mai multi bani. Insa nu s-a dezis numai de scoala, ci si de legaturile cu Gregorian Bivolaru.

Publicat: 07 sept. 2018, 20:54 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă