Casa asta e o minunatie, dar e ascunsa de ochii curiosilor! E o pestera uriasa si a fost sapata direct in piatra. Costa o avere!

Publicat: 07 Sep. 2018, 09:42 Life

O casa sapata direct in stanca si ascunsa de ochii curiosilor a fost recent scoasa la vanzare.

Cei care merg in zona si observa intrarea pentru aceasta casa nu stiu insa si ce minunatii exista in subteranul locului. De asemenea, locuinta dispune de foarte multe camere, fiecare mai inedita decat cealalta.

Viitorii proprietari ai locului se pot bucura printre altele si de propriul lor helipad. Asta daca vor sa ajunga acasa folosind elicopterul sau un avion privat, de mici dimensiuni.

Casa asta e o minunatie, dar e ascunsa de ochii curiosilor

Locuinta a fost scoasa recent la vanzare si e o considerata o adevarata bijuterie la nivel imobiliar. Pestera uriasa transformata in casa vine la pachet cu foarte multe lucruri inedite. Asa cum ar fi baile cu detalii sculptate in piatra.

Casa ce poarta denumirea de „Beckham Creek Cave Lodge” este localizata in Arkansas, in Statele Unite ale Americii. Atunci cand a fost construita, proprietarii isi doreau sa o transforme intr-un adapost antiatomic.

Tocmai din acest motiv camerele sunt amenajate intr-un mod cu totul special si dau impresia unui labirint. De asemenea, in anul 1988, intr-un articol din revista People era mentionat ca pentru aceasta casa au fost scoase cantitati impresionante de pamant cu o vechime e 250 de milioane de ani.

Casa asta e o minunatie, dar e ascunsa de ochii curiosilor

Desi s-a dovedit a fi un proiect special si ambitios, proprietarii care au detinut-o au investit in casa subterana suma de peste 2 milioane de dolari. Totodata, in momentul in care s-au facut lucrarile, au fost lasate „crapaturi” speciale in stanca.

Acestea au devenit ulterior ferestre foarte spatioase care au asigurat lumina naturala din incaperi. Inainte ca locuinta sa fie scoasa la vanzare, o singura noapte de cazare acolo costa 1200 de dolari. De asemenea, casa poate acomoda 8 vizitatori.

Proprietarul, pe nume Rayne Davidson a povestit ca pretul de pornire pentru casa cu totul speciala este de 2.75 milioane de dolari. „Nivelul de interes pentru aceasta vila e incredibil. Toata lumea iubeste pesterile!”, a spus americanul.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 07 Sep. 2018, 09:42 Life
Pe aceeași temă