Casa de vacanta ca un balon! O gasesti in inima junglei, iar peisajul e unul superb! Cat costa sa stai o noapte acolo VIDEO

Publicat: 09 mai 2018, 21:00 Autor: madalina m. Life

Casa de vacanta ca un balon e localizata in inima junglei.

Casa de vacanta ca un balon vine la pachet cu toate dotarile pe care si le-ar putea dori orice turist, pentru o experienta incredibila in jungla. Totodata, peisajul din jur unul superb, iar interioarele au fost realizate intr-o maniera cat se poate de luxoasa.

Totusi, turistii care vor sa se bucure de un astfel de sejur au nevoie si de o pregatire financiara serioasa, pentru ca preturile pentru o singura noapte de cazare in casa de vacanta ca un balon sunt destul de piperate.

Casa de vacanta ca un balon

Casa de vacanta ca un balon e localizata in inima junglei, pe Insula Mauritius, din Oceanul Indian. Insula e una acoperita de verdeata aproape complet, cu ape albastre de cristal si plaje albe.

Chit ca deja e un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux, designerii care au pus la punct casa de vacanta ca un balon s-au gandit sa transforme si sa amplifice intreaga experienta pe care ar putea sa o aiba turistii.

Cei care viziteaza locul din jungla Bois Cheri au asigurata si experienta noptilor dormite sub stele, dar si camere uriase ce vin la pachet cu aer conditionat. De asemenea, pare sa fie „compromisul” ideal pentru cei care isi doresc o vacanta in salbaticie.

Republica Mauritius, acolo unde e localizata casa de vacanta ca un balon, e o tara insulara africana, situata la aproximativ 900 de kilometri la est de Madagascar, in sud-vestul Oceanului Indian.

Insula Mauritius are doar 2000 de kilometri patrati, iar in zona de nord are intinderi plate. Insula a fost o colonie olandeza, incepand cu anul 1638 si a purtat numele printului olandez Maurice Van Nassau, dupa care a fost abandonata de catre oameni. Pe rand, locul a devenit colonie franceza, iar mai apoi britanica.

Casa de vacanta ca un balon e situata foarte aproape si de o plantatie de ceai, pe care oamenii pot oricand sa o viziteze chiar si cu elicopteru! Un sejur de cinci nopti costa aproximativ 1.395 de lire.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 09 mai 2018, 21:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă