Castelul preferat al Papilor a fost scos la vanzare si costa o avere! Vine la pachet cu un peisaj superb si 600 de ani de istorie. Nici nu o sa ghicesti unde e localizat

Publicat: 01 iun. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Life

Castelul preferat al Papilor a fost scos recent la vanzare.

Castelul Brunelleschi sau „castelul preferat al Papilor”, cum a mai fost supranumit, e localizat intr-un peisaj de vis, fiind inconjurat de foarte multe gradini, insa pretul de pornire pentru cladirea istorica e unul imens! De asemenea, mai vine la pachet si cu 25 de case in stil taranesc, amplasate peste tot in zona.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Daca ai visat vreodata sa locuiesti intr-un asemenea loc, exista acum sansa sa poti cumpara un castel incarcat de istorie, pentru ca in general cladirile de acest gen nu ajung niciodata sa fie scoase pe piata imobiliara, fiind mai mult lasate mostenitorilor de catre vechii proprietari.

Castelul preferat al Papilor

Totusi, castelul Brunelleschi isi cauta acum cel mai nou proprietar, iar oferta pare sa includa si 25 de casute taranesti, ce pot automat fi transformate in case de vacanta. Mai mult, castelul preferat al Papilor are patru turnuri si a fost creat de catre arhitectul Filippo Brunelleschi, in anul 1424!(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Padurea care inconjoara cladirea istorica face ca locul sa semene cu un taram de basm. Desi pana acum acesta nu a fost scos niciodata la vanzare, oferta pare sa fie una disponibila recent pentru oamenii instariti.

Castelul preferat al Papilor e inca in stare excelenta, fiind renovat odata cu trecerea timpului, potrivit agentilor care s-au ocupat de evaluarea acestui castel. Insa, pretul sau a ramas si acum un mister. Potentialii cumparatori nu stiu cat costa acesta, dar vor avea sansa sa afle cand va fi organizata o licitatie in acest sens. S-ar parea insa ca pretul de pornire e cel de aproximativ 5 milioane de euro.

Castelul preferat al Papilor

Castelul Brunelleschi e localizat in Toscana, foarte aproape de Florenta, in Italia. Intreaga zona e una foarte romantica, datorita peisajului absolut superb. Si interioarele au fost pastrate cu foarte multa grija, ca sa semene cu cele originale.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

In apropiere exista si o capela privata, pe care noii proprietari o pot vizita oricand doresc, dar si 1.200 de hectare ce pot fi explorate in voie. La fel, castelul include si o podgorie, dar si doua lacuri, alaturi de o plantatie de masline.

Castelul preferat al Papilor e unul incarcat de istorie si e faimos in zona pentru faptul ca trei Papi diferiti au mers in vizita acolo, de-a lungul timpului. E vorba de Papa Leo al X-lea, Papa Clement VII si Papa Paul Farnese al III-lea. Pentru ca e localizat la aproximativ 45 de km de Florenta, reprezentantii bisericii catolice alegeau sa petreaca si cateva zile inconjurati de frumusetea naturala.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 01 iun. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă
×