Cel mai bantuit loc din Romania: Castelul Iuliei Hasdeu. Fiica lui ii transmite mesajele de dincolo

Publicat: 16 Jul. 2018, 12:20 News 3

Povestea Castelului Iuliei Hasdeu, cel mai bantuit loc din Romania. Noaptea, in templul lumii de dincolo, fata se aude cantand.

Castelul de la Campina faurit in numele Iuliei Hasdeu, de tatal sau, Bogdan Petriceicu Hasdeu, dupa moartea fiicei sale, este plin de incidente stranii care confirma ca viata exista de dupa moarte.

Despre castelul din Cmpina se spune ca ar fi unul dintre cele mai bantuite din tara noastra. Conform legendelor, noaptea, Iulia Hasdeu poate fi auzita cantand la pian, in aplauzele tatalui sau, iar in unele nopti, tatal ei iese pe geam si urla ca un lup.

„Noaptea, dincolo de portile ferecate ale templului, se aude Iulia cantand la pian. Se mai aud strigatele de ‘bravo’ si aplauzele batranului Hasdeu, care la moartea Iuliei avea doar 50 de ani. Uneori, pianul canta si ziua.”

In castel, marele carturar, una dintre cele mai mari personalitati ale culturii romane din toate timpurile, Bogdan Petriceicu Hasdeu, si-a costruit un templu spiritual pentru „a vorbi” cu Iulia.

Toate intamplarile bizare petrecute in timp ce acesta isi tinea practivile spirituale, au fost descrise de catre el intr-un jurnal.Potrivit acestora, Iulia ii spunea tatalui ei despre casa, ii dadea sfaturi cu privire la diverse probleme si povestea chiar si despre vietile anterioare.

Castelul de la Campina a fost denumit si Castelul Magului sau „Templul Spiritist de la poalele Carpatilor”. Pana si dupa moartea lui Hasdeu tot felul de evenimente stranii au avut loc.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jul. 2018, 12:20 News 3
Pe aceeași temă