Mama obsedata de incest, isi viola fiica de 2 ani, pe bani. Cat primea pentru actele intime. Detalii care te vor soca

Publicat: 15 iul. 2018, 19:15 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Sarah Peters era obsedata de incest si a fost prinsa de politie la timp.

Mama obsedata de incest, isi viola fiica de 2 ani, pe bani. Femeia credea ca urmeaza sa se intalneasca cu un client. Barbatul urma sa ii dea 900 de lire sterline pentru a le privi cand fac sex. Femeia nu era la prima abatere de acest fel, informeaza mirror.co.uk.

Sarah Peters, de 25 de ani, si-a luat fiica si s-a dus sa se intalneasca cu un barbat. Femeia credea ca acesta urma sa ii dea 900 de lire sterline (1.200 dolari) pentru a face sex cu micuta. Dar nu stia ca, in loc sa se intalneasca cu un pedofil, urma sa se vada cu un politist!

Mama obsedata de incest, isi viola fiica

Mama obsedata de incest, isi viola fiica de 2 ani, pe bani. Cat primea pentru actele intime. Detalii care te vor socaPentru a il convinge pe barbat sa o plateasca, femeia i-a trimis poze nud. Dar nu cu ea, ci cu copila de 2 ani. Sarah l-a agatat pe barbat pe internet. A vorbit cu el si i-a trimis poze pana cand el a stabilit o intalnire. L-a intrebat daca ‘nu cunoaste barbati care ar plati sa se distreze cu o fata de 2 ani’.

Femeia a condus 65 de km pana la locul de intalnire. I-a spus ca, daca ii da banii, il lasa sa faca sex si cu micuta. Sau se poate uita la ea cum isi violeaza propriul copil. Cand a ajuns la locul cu pricina, a fost retinuta si arestata.

Mama obsedata de incest, isi viola fiica de 2 ani, pe bani. Cat primea pentru actele intime. Detalii care te vor socaPolitia a actionat la pont. Cineva le-a spus ca Sarah este o mama care ‘e obsedata de incest’. A fost acuzata de acte sexuale asupra unui minor, prostitutie de minori si trafic de minori. A pledat vinovata si a primit 40 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa isi vanda fiica pentru bani.

Din nefericire, femeia nu era la prima abatere. Aceasta a recunoscut ca si-a violat fiica pentru bani. In tot acest timp, pedofilii o priveau. Unii au intretinut relatii intime cu micuta, pe bani.

Mama obsedata de incest, isi viola fiica de 2 ani, pe bani. Cat primea pentru actele intime. Detalii care te vor soca

Publicat: 15 iul. 2018, 19:15 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă