Casa lui Harry Potter a fost scoasa la vanzare si costa o avere! Interiorul chiar e unul desprins din lumea povestilor si arata genial

Publicat: 24 apr. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life

Casa lui Harry Potter a fost recent scoasa la vanzare pentru o suma record!

Casa a fost inspirata de universul vrajitorilor si de cel al magiei, iar asemanarile sunt foarte mari cu celebra poveste care a facut furori in intreaga lume, odata ce-a fost transpusa intr-o serie de filme. Casa lui Harry Potter se vinde pentru o suma uriasa, si in mod cert nu va fi pentru orice buzunar.

Nici macar fanii inraiti nu vor putea sa se apropie de casa lui Harry Potter, oricat de mult si-ar dori acest lucru, iar locuinta a fost realizata intr-un mod cu totul inedit, fiind unica in toata lumea. Casa e situata in Statele Unite ale Americii.

Casa lui Harry Potter a fost scoasa la vanzare
Casa lui Harry Potter a fost scoasa la vanzare pentru suma de 3 milioane de dolari! Locuinta a fost amenajata sa arate cat mai mult cu castelul fictiv Hogwarts, acolo unde celebrul vrajitor a locuit o mare parte din viata sa.

Desi multi fani ai seriei se asteptau ca locuinta sa fie localizata in Marea Britanie, acolo unde se si petrece actiunea din carti si filme, casa lui Harry Potter isi asteapta cumparatorii in orasul american Minneapolis.

Designul locuintei are o grandoare aparte, pentru ca a fost realizata cu elemente gotice. Totodata, camerele au fost realizate de la zero si la tot pasul sunt foarte multe elemente din lemn, incorporate chiar in structura.

Casa lui Harry Potter a fost scoasa la vanzare

Casa lui Harry Potter e un loc aparte in lume, pentru ca odata ce viitorii cumparatori trec pragul, simt ca pasesc in universul magic al povestii cu vrajitori. Chiar asta si-au dorit si proprietarii, care au muncit ani intregi ca sa poata pune locuinta la punct.

De asemenea, casa lui Harry Potter vine la pachet si cu o sala de mese in care existe un candelabru masiv, un semineu, avand in total trei dormitoare. Designul spectaculos a atras pana acum si multi turisti, care vor sa vada cat mai mult din locuinta care a ajuns sa fie cunoscuta si drept „Casa Hogwarts”.

Casa lui Harry Potter a fost construita initial in anul 1911 si actualul proprietar a petrecut aproximativ sapte ani ca sa transforme totul intr-un loc de poveste. Oranamentele din lemn masiv si metal se gasesc la tot pasul, chiar si in jurul ferestrelor.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 24 apr. 2018, 22:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă