Casa Regelui Hery al VIII-lea al Angliei, pusa la vanzare. Arata fabulos iar pretul este pe masura

Publicat: 16 ian. 2019, 15:44 Autor: Simona Vedete

Una dintre cele mai frumoase case din Marea Britanie, cu o puternica insemnatate istorica, este pusa la vanzare.

Una dintre vechile proprietati ale Regelui Henry al VIII-lea a fost pusa pe piata si este listata la 2.25 milioane de lire sterline. The Manor House este o proprietate luxurianta construita la inceputul secolului al 17-lea.

Casa are sapte dormitoare cu suprafete generoase si o curte superba, cu o gradina impecabila. In locul acesteia a fost o alta casa inainte, care a fost distruga de un incendiu.

Casa originala se presupune ca a fost construita pentru episcopul din Salisbury, si a fost obtinuta de monarh in timpul distrugerilor manastirilor din 1500. Insa Henry al VIII-lea nu a fost singurul membru din elita care s-a asociat adresei din Burnett, langa Bristl, a mai fost casa celor doi primari ai orasului Bristol.

The Manor House are trei sali principale de receptie si o camera speciala la etajul 1 ce a fost adaugata in anii ’80 si ofera o priveliste incantatoare asupra intregii zone. Casa este localizata pe o suprafata de patru hectare de teren.

Casa Regelui Henry al VIII-lea al Angliei, pusa la vanzare

Casa Regelui Henry al VIII-lea al Angliei

Proprietarii din prezent, care ar fi abia a cincea familie care detine aceasta locuinta, au facut mai multe imbunatatriri precum instalatiile electrice si sanitare, potrivit hellomagazine.com.

Philip Cobb, agentul imobiliar care se ocupa de vanzarea locuintei a spus: „Este o proprietate care a apartinut lui Henry al VIII-lea si primarilor din Bristol. Se vinde pentru a cincea oara si este o locuinta cu un caracter aparte. Camere sunt spectaculoase.

Exista tavan decorativ si seminee medievale in multe camere. Burnett este un sat minunat cu case incantatoare si este la doar 10 minute cu masina de Bath si Bristol”.

Publicat: 16 ian. 2019, 15:44 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă