WOW! Masina in care a fost impuscat celebrul rapper Tupac Shakur a fost scoasa la vanzare! Care e suma ceruta?

Publicat: 05 mart. 2018, 11:56 Autor: D. C. Vedete

Dupa ce Tupac a fost impuscat in 1996 masina a fost vanduta la o licitatie a politiei din California.

Tupac Shakur a fost gasit impuscat de 4 ori pe scaunul din dreapta al masinii sale pe 7 septembrie 1996. Rapper-ul legendar a murit in spital, din cauza ranilor, 6 zile mai tarziu. Masina in care a fost impuscat Tupac Shakur a fost scoasa la vanzare!

Masina, un BMW Seria 7, negru, a fost scoasa la vanzare in Las Vegas pe suma impresionanta de 1,5 milioane de dolari. Autovehiculul inca are una dintre gaurile facute de glontele care l-a ranit pe artist. De asemenea interiorul a ramas intact, dar i s-a adaugat un compartiment secret pentru arma.

Masina in care a fost impuscat Tupac Shakur a fost scoasa la vanzare!

masina in care a fost impuscat tupacCelebrity Cars a scos la vanzare masina pentru 1,5 milioane de dolari sustinand ca nu e doar o masina obisnuita, ci o bucata de istorie din industria muzicii.

„A fost restaurata complet si arata ca inaintea mortii rapper-ului. Ba mai mult, a fost si revopsita. Rotile au fost inlocuite, dar a fost pastrat acelasi model.

masina in care a fost impuscat tupac

Masina in care a fost impuscat Tupac Shakur a fost scoasa la vanzare!

masina in care a fost impuscat tupacMerge excelent si e in cea mai buna stare. Bineinteles ca noului proprietar ii vor fi inmanate acte care sa ii dovedeasca provenienta si istoria. Masina a avut mai multi proprietari de la tragicul eveniment, insa ultimul este cel care a pus la cale restaurarea completa”, a spus un reprezentant al companiei.

masina in care a fost impuscat tupacDe noua masina ar fi costat undeva intre 80.000 – 90.000 de dolari si are la bord 120.000 de mile. Dupa ce Tupac a fost impuscat in 1996 masina a fost vanduta la o licitatie a politiei din California.

Masina a trecut prin mainile mai multor soferi care nu au stiut ce piesa rara au privilegiul de a conduce, scrie Daily Mail.

Publicat: 05 mart. 2018, 11:56 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×