Asa iti poti da seama cu cati barbati a avut relatii intime partenera ta! Detaliul care o tradeaza

Publicat: 07 sept. 2018, 13:59 Autor: madalina m. Life

Metoda prin care poti afla cu cati barbati a avut relatii intime partenera ta a fost dezvaluita recent.

Daca ai curiozitati legate de acest subiect, iti poti da seama foarte simplu cu cati barbati a avut relatii intime actuala ta partenera. Desi cel mai simplu ar fi sa o intrebi, nu foarte multe femei sunt sincere in ceea ce le priveste trecutul amoros.

Cercetatorii din California au fost cei care au descoperit un truc destul de controversat, la care in mod cert nu te-ai fi gandit pana acum. Daca vrei sa stii cati barbati a avut iubita ta in dormitor, inainte sa va incepeti relatia, e suficient sa ii cunosti doar inaltimea.

cu cati barbati a avut relatii intime partenera ta

Oamenii de stiinta din Statele Unite au aflat ca intre inaltimea unei persoane, greutatea sa corporala si partenerii sexuali pe care i-a avut exista o legatura foarte interesanta. Asta deoarece poate fi determinat cu cati barbati s-a iubit o femeie, in functie de inaltime.

Nu va ganditi ca poate fi aflata o cifra exacta, dar rezultatele unui studiu au reusit sa uimeasca. Experimentul a fost realizat pe 60,058 de barbati si femei cu preferinte heterosexuale de catre cercetatorii de la Universitatea Chapman.

Acestia au aflat ca femeile si barbatii mai scunzi si cu o greutate mica au mai putini parteneri sexuali decat cei cu o inaltime normala si o greutate medie. Totodata, barbatii foarte inalti au cu pana la 3 partenere sexuale mai mult fata de cei scunzi sau cu o inaltime medie.

 

 

Explicatia pentru care barbatii inalti reusesc sa aiba mai multe relatii intime cu diverse partenere ar fi aceea ca ele prefera, in general, tipii cu o inaltime peste medie. De asemenea, 58% dintre barbati si 56% dintre femei, cu varste intre 30 si 44 de ani, au avut mai mult de 5 parteneri sexuali.

In cadrul studiului s-a mai remarcat ca in aceeasi categorie de varsta au existat 29% dintre barbati si 56% dintre femei care au avut 14 parteneri sexuali. In ceea ce priveste legatura dintre greutatea corporala si numarul de parteneri sexuali, femeile care aveau o greutate mai mica fata de cea normala au avut mai multi barbati in dormitor.

Pe de alta parte, barbatii din studiu cu o greutate mai mare decat cea normala au fost cei mai de „succes”. Ei au avut cele mai multe partenere sexuale, fata de cei cu o greutate sub medie sau normala.

(sursa: sciencedaily.com)

Publicat: 07 sept. 2018, 13:59 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă
×