Olivia Newton-John a facut marturisiri despre lupta cu cancerul! Vedeta a ramas optimista, desi e a treia oara cand e bolnava: „Sunt recunoscatoare”

Publicat: 12 Mar. 2019, 13:42 Vedete

Actrita Olivia Newton-John se lupta, in prezent, pentru a treia oara cu teribila maladie. Totusi, vedeta a ramas in totalitate optimista.

Pentru ca nu s-a descurajat in lupta cu boala, Olivia Newton-John le-a adresat si un mesaj tuturor celor care au avut de suferit, la fel ca ea. Totodata, la cei 70 de ani, aceasta a vrut sa isi anunte fanii ca se simte mai bine acum, de cand urmeaza un tratament de specialitate.

In cadrul unui interviu televizat, pe care l-a acordat de curand, vedeta a vorbit liber despre lupta ei cu cancerul. Ea a marturisit ca se simte recunoscatoare pentru faptul ca a ajuns la o astfel de varsta, dar si ca „i-a fost daruit mai mult timp”.

Cantareata si actrita orginara din Australia a mai marturisit ca nu a facut public diagnosticul cu cancerul, pe care medicii i l-au pus in anul 2013, pentru ca isi dorea sa confrunte aceasta problema delicata pe cont propriu noteaza agerpres.ro.

Olivia Newton-John a facut marturisiri despre lupta cu cancerul!

Olivia Newton-John a facut marturisiri despre lupta cu cancerul

Vedeta a acordat un interviu pentru emisiunea „Today”, de la postul american „NBC”. In varsta de 70 de ani, Olivia Newton-John a recunoscut ca are anumite temeri legate de problemele medicale. „Toata lumea le are. Vom muri cu totii, este probabil lucrul pe care care oamenii il accepta cel mai greu, faptul ca stiam cu totii asta”, a declarat actrita.

„Simt ca, intr-un fel mi-a fost daruit mai mult timp. Am pierdut oameni mai tineri ca mine, asa ca sunt foarte recunoscatoare. Am 70 de ani si am avut cea mai grozava viata, iar acum am primit timp suplimentar. Sunt recunoscatoare pentru asta si o sa ma bucur pur si simplu in fiecare zi, este tot ce pot face”, a mai declarat vedeta.

In luna mai din 2017, Olivia Newton-John a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer la san, pentru a doua oara, dupa ce mai luptase cu aceasta boala si in anii ’90. Anul trecut, insa, a recunoscut ca este vorba despre un al treilea diagnostic cu cancer, pentru ca nu a facut publica recidiva celui din 2013.

Publicat: 12 Mar. 2019, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă