Ioana Grama este în depresie postnatală. De ce a ajuns la spital una din cele mai îndrăgite vloggărițe

Publicat: 07 Nov. 2019, 11:28 News 3

Multe vedete din România s-au confruntat cu depresia în ultimul timp, însă nu toate au recunoscut acest lucru. Nu este și cazul Ioanei Grama.

Ioana Grama este în depresie postnatală. Printre acestea le enumărăm pe Andreea Marin, Cristina Spătar, Ileana Badiu, Ilinca Vandici, dar și vedete de peste hotare: Gwyneth Paltrow și Brooke Shields.

În timpul unor declarații, vloggeriţa de succes din România a vorbit despre ședința făcută cu psihologul care a ajutat-o foarte mult. Ioana Grama a devenit mama pe 27 octombrie, iar la scurt timp de la nașterea fiicei sale și-a dat seama că se confruntă cu depresia.

Ioana Grama este în depresie postnatală

Ioana Grama este în depresie postnatală

Chiar dacă a avut o discuție cu un psiholog înainte să fie externată cu Ayana, vedeta a cedat psihic. În urmă cu doar câteva ore, ea a povestit ce i s-a întâmplat și de ce a cerut ajutorul și surorii sale.

“A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: «Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!». Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara, am clacat, am început să plâng!

Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine!

Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a spus Ioana Grama pe contul său de Instagram, potrivit Cancan.

Publicat: 07 Nov. 2019, 11:28 News 3
Pe aceeași temă