Detalii îngrozitoare! Una dintre surorile Elenei Cârstea a fost torturată și asfixiată

Publicat: 07 Nov. 2019, 10:16 News 3
Detalii îngrozitoare! Una dintre surorile Elenei Cârstea a fost torturată și asfixiată

Cântăreața Elena Cârstea a trăit niște drame pe care nu le va uita toată viața. Ambele ei surori au murit de tinere, una dinrte ele având parte de un sfârșit groaznic. 

Elena Cârstea are o poveste de viață greu de imaginat. Prea puțini sunt cei care știu că artista și-a pierdut ambele surori, amândouă la vârste fragede. Ofelia a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani.

Elena Cârstea, alături de ofelia, una dintre surorile pe care le-a pierdut
Elena Cârstea, alături de Ofelia, una dintre surorile pe care le-a pierdut

Dragă mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok. Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea ieri, pe Facebook, când Ofelia ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere.

Nu este pentru prima dată când Elena primește o astfel de lovitură de la viață. Cu mulți ani în urmă, cântăreața a mai pierdut o soră, pe Sanda, aceasta având doar 28 de ani.

În 2009, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, la acea vreme, „Happy Hour”, Elena Cârstea a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la felul în care sora sa, Sanda, și-a găsit sfârșitul. „Am asistat la autopsia surorii mele. Sora mea, Sanda, avea 28 de ani şi a murit asfixiată. Nu am vrut ca părinţii mei să o vadă aşa, la morgă. Când am găsit-o avea degetele rupte şi cred că a fost torturată. Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare, pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinătate cu vasul şi cu echipajul”, a dezvăluit artista, care a mai spus că a vrut să investigheze mai multe cu privire la acest subiect, dar a primit amenințări cu moartea, relatează click.ro.

Publicat: 07 Nov. 2019, 10:16 News 3
Pe aceeași temă