Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere. Metoda i-a adus numai injurii de la oameni!

Publicat: 13 Jun. 2019, 10:06 News 3

Fosta vedeta tv a avut mereu o silueta plinuta, greutatea ei fluctuand mereu. Cel mai mult a slabit dupa divortul de Marcel Toader.

Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere? Cu ceaiuri de slabit, dupa cum a marturisit chiar ea in cadrul unei emisiuni tv. In prezent, Gabi Cristea este in concediu maternal si se bucura de fiica ei, Thea Iris Selena. In prezent, familia Cristea-Clonda se afla in vacanta alaturi de fiicele lor.

Dar kg in plus, pe care le-a acumulat inca dinainte de sarcina cu Victoria, prima fiica a cuplului. Gabi Cristea s-a chinuit mereu sa faca un copil. Inca de pe vremea in care era casatorita cu Marcel Toader isi dorea sa fie mama.

Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere

A urmat mai multe tratamente cu hormoni care nu i-au adus reusita dorita, dar au lasat-o pe Gabi Cristea cu kg in plus, nedorite. La fel s-a intamplat si dupa mariajul cu Tavi Clonda. Vedeta a vrut un copil si a inceput sa faca tratamente pentru fertilizare.

Acum, dupa ce are doua sarcini la activ si doua fete frumoase, Gabi Cristea vrea sa slabeasca. Vedeta inca alapteaza asa ca nu poate tine diete drastice. In schimb a decis sa consume ceaiuri pentru slabit. Din pacate, prietenii ei virtuali i-au ‘sarit in cap’ deoarece nu ar fi o solutie buna pentru un copil care inca suge la san.

Gabi Cristea, facuta ZGARCITA de fanii ei! Imaginea care i-a revoltat e aici

Gabi Cristea are doua fiice frumoase

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

EXCLUSIV. Tavi Clonda și Gabi Cristea și-au luat pistoale și câini. De ce au recurs la asemenea gest

Publicat: 13 Jun. 2019, 10:06 News 3
Pe aceeași temă