Ferma de cannabis a lui Mike Tyson. Asa arata proprietatea imensa pe care vrea sa cultive doar planta psihotropa

Publicat: 12 Jun. 2019, 17:06 Vedete

Ferma de cannabis a lui Mike Tyson este imensa, iar fostul campion la box nu vrea sa se opreasca aici. Are planuri mari, in calitate de fermier.

Marele pugilist american s-a apucat de afacerea cu cannabis, inca din 2016. Este foarte implicat in ferma sa, acolo unde are cateva sute, poate mii de angajati. Isi doreste ca ferma de cannabis sa fie accesibila pentru toata lumea, in viitor.

De aceea, Mike Tyson planuieste sa deschida si un resort pentru turisti. Vrea sa se intalneasca cu toti amatorii acestei plante, fie ca ei sunt consumatori sau persoane care cultiva cannabis. Compania sa, ce poarta denumirea de „Tyson Holistic Holdings”, a inceput sa comercializaze de trei ani atat marijuana, cat si produse comestibile cu specific.

Ferma de cannabis a lui Mike Tyson e uriasa!

Ferma de cannabis a lui Mike Tyson

Ferma fostului campion la box, Tyson Ranch, se va intinde pe aproximativ 164 de hectare, odata cu aceasta modernizare. Va fi construit si un rau artificial, dar care va avea o viteza mica de scurgere a apei. Totodata, pe proprietatea sa se vor desfasura si festivaluri de muzica. Se pare ca Mike Tyson face deja negocieri si planuri pentru construirea unui hotel.

In urma cu un an jumate, acesta marturisea ca vrea sa isi deschida acolo si „Universitatea Tyson”. Studentii ar putea invata tehnici de cultivare a canepii, si vor ajuta la cercetarile medicale despre cannabis. Singura problema e ca nu isi vor putea achizitiona cannabis de la fata locului. Insa, nu vor avea restrictii daca isi vor dori sa fumeze, oriunde isi doresc, pe proprietate.

„M-am gandit cat de mult bine pot face ajutand oamenii sa cultive cannabis”, a marturisit Mike Tyson despre proiectul sau. Lucrarile au demarat in anul 2017, la ferma situata langa Desert Hot Springs, in California, SUA.

In trecut, Mike Tyson era cunoscut pentru accesele sale de furie sau actiunile impulsive. De curand, insa, fostul boxer a fost invitata la emisiunea „Good Morning Britain”, moderata de Piers Morgan. Prezentatorul TV a ramas profund impresionat de faptul ca marijuana a avut un efect pozitiv asupra lui Tyson. Asta deoarece el parea mai calm ca oricand.

„Indiferent de care ar fi pozitia voastra in dezbaterea privind marijuana, eu o consider mai putin periculoasa decat alcoolul sau tigarile. Nu am vazut niciodata un Mike Tyson mai fericit si mai calm”, a marturisit Piers Morgan.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 12 Jun. 2019, 17:06 Vedete
Pe aceeași temă