Irina Loghin, castiguri uriase din muzica la 80 de ani. Indragita interpreta are castiguri mari cu firma sa

Publicat: 27 mai 2019, 16:20 Autor: Simona News 3

Indragita interpreta de muzica populara castiga dublu fata de acum cativa ani.

Irina Loghin, castiguri uriase din muzica la 80 de ani. In urma cu doi ani, artista si-a infiintat firma numita „Floare de colt SRL”, unde isi desfasoara activitatile din domeniul muzical.

Tot in acel an, Irina Loghin a reusit sa inregistreze cu firma sa un profit net de 136.701 de lei, ceea ce nu este deloc rau. In 2018 chiar a reusit sa-si creasca veniturile, iar conform datelor de la Ministerul de Finante, firma sa a reusit sa inregistreze un profit de 241.905 lei, aproximativ 50.000 de euro.

Irina Loghin, castiguri uriase din muzica la 80 de ani

Irina Loghin, castiguri uriase din muzica la 80 de ani

Insa a avut si ceva probleme, fiindca la sfarsitul anului 2018 firma vedetei avea cumulate datorii in valoare de 22.910 de lei, chiar mai mari decat cele din 2017 de 3.072 de lei, potrivit WOWbiz.ro.

Fiscul n-a stat pe ganduri si a actionat imediat, iar in decembrie 2017 a fost somata sa-si plateasca datoriile. Iar la data de 4 decembrie 2017, a fost facut public faptul ca firma Irinei Loghin avea datorii, fiindca Administratia Sector 1 a Finantelor Publice – Serviciul Colectare si Executare Silita a emis o lista cu mai multe firme cu datorii, printre care si „Floare de colţ SRL”.

Irina Loghin a facut accident vascular

Irina Loghin a facut accident vascular in urma cu 5 luni. La vremea respectiva, familia a refuzat sa ofere prea multe detalii. Cu toate astea, cantareata de muzica populara a marturisit recent, pentru click.ro, ce probleme de sanatate a avut. Aceasta a fost la un pas de a isi pierde viata.

In urma cu 5 luni, dupa o noapte de cantari, agitatie, stres si multi oameni cu care a intrat in contact, Irina Loghin a inceput sa se simta rau. Cantareata si-a sunat medicul de familie si i-a povestit ce simptome are. Acesta a trimis-o de urgenta la un consult neurologic. Irina Loghin si-a ingrijorat fanii cu ultimul mesaj!

Publicat: 27 mai 2019, 16:20 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă