Irina Loghin si-a ingrijorat fanii cu ultimul mesaj: „Si-ntr-o zi te parasesc, vesnic nu o sa traiesc”

Publicat: 03 Mar. 2019, 14:21 Vedete

Indragita artista de muzica populara, Irina Loghin, trece prin clipe grele.

Doamna muzicii populare romanesti este foarte trista si din ce in ce mai des posteaza versuri emotionante pe contul personal de Facebook, care aduc lacrimi in ochi fanilor.

„Anii zboară rând pe rând, /Și-nu zori mă trezesc plângând /Și-am un singur dor in gând/Că știu că îmbătrânesc/Și-ntr-o zi te părăsesc /Veșnic nu o să trăiesc” este ultimul mesaj postat de indragita interpreta.

Irina Loghin si-a ingrijorat fanii cu ultimul mesaj

Irina Loghin si-a ingrijorat fanii cu ultimul mesaj

Fanii stiu ca aceasta trece prin clipe grele, fiindca nu poate fi alaturi de fiul ei, care acum este in Austria. Acesta a suferit recent un accident de masina iar Irina se simte nepuntincioasa fiidca este la atatia kilometri departare.

„A fost o intervenție chirurgicală grea. Am dureri, încă sunt internat în Innsbruck. Învăț din nou să merg”, a spus Ciprian Loghin Cernea imediat dupa operatia pe care a suferit-o, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Irina Loghin a stat ca pe ace in tot acest timp si s-a rugat incontinuu pentru fiul ei. Accidentul s-a petrecut in urma cu doua saptamani, iar de atunci artista este extrem de trista, fiindca operatia nu a fost deloc usoara si i-a fost teama pentru viata fiului ei.

Publicat: 03 Mar. 2019, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă