Tragedie in Suceava, un tanar s-a spanzurat! De ce a ales sa-si puna capat zilelor

Publicat: 03 Mar. 2019, 11:28 News 3
Tragedie in Suceava, un tanar s-a spanzurat! De ce a ales sa-si puna capat zilelor

Durere mare intr-o familie din Suceava, dupa ce un tanar de 22 de ani s-a spanzurat.

Tanarul in varsta de 22 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, judetul Suceava, a luat cea mai dureroasa decizie si a decis sa-si puna capat zilelor, spanzurandu-se.

A facut asta chiar in sura din propria curte, ingrozindu-si familia. Membrii familiei au vorbit cu tanarul ultima oara in decursul zilei de vineri.

Tragedie in Suceava, un tanar s-a spanzurat

Tanarul in varsta de 22 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, judetul Suceava, a luat cea mai dureroasa decizie si a decis sa-si puna capat zilelor, spanzurandu-se. A facut asta chiar in sura din propria curte, ingrozindu-si familia. Membrii familiei au vorbit cu tanarul ultima oara in decursul zilei de vineri. Dupa aceea, ei au plecat de acasa iar cand s-au intors l-au gasit fara suflare, potrivit stiridinbucovina.ro. Motivul comiterii sinuciderii ar fi depresia d ecare suferea. Aceasta depresie ar fi fost cauzat de un scandal in care tanarul din Suceava era implicat. Se apre ca era certatat intr-un dosar penal pentru violenta, iar gandul ca va ajunge la inchisoare nu-i da dea pace. Fiindu-i extrem de frica ca va ajunge dupa gratii, tanarul de 22 de ani a luat tragica decizie de a se spanzura, lasand o intreaga familie indurerata pe viata.

Dupa aceea, ei au plecat de acasa iar cand s-au intors l-au gasit fara suflare, potrivit stiridinbucovina.ro. Motivul comiterii sinuciderii ar fi depresia de care suferea.

Aceasta depresie ar fi fost cauzata de un scandal in care tanarul din Suceava era implicat. Se pare ca era certatat intr-un dosar penal pentru violenta, iar gandul ca va ajunge la inchisoare nu-i da dea pace, potrivit antena3.ro.

Fiindu-i extrem de frica ca va ajunge dupa gratii, tanarul de 22 de ani a luat tragica decizie de a se spanzura, lasand o intreaga familie indurerata pe viata.

Publicat: 03 Mar. 2019, 11:28 News 3
Pe aceeași temă