Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol? Vecinii sustin ca actrita a chemat politia

Publicat: 23 May. 2019, 16:14 Vedete

Ieri, lumea mondena a fost socata sa afle despre despartirea celor doua vedete. Se pare ca de 4 luni, cei doi soti nu mai locuiesc impreuna si ar divorta.

Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol? Conform click.ro, la casa celor doi a fost chemat un echipaj de politie. Actrita a fost intrebata despre casnicia ei cu actorul Alexandru Papadopol si a raspuns scurt: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

Vedeta a povestit pe blogul ei cum a primit „o lecție destul de dură” de la viata. Aceasta sustine ca a facut o greseala, dar nu specifica exact care este. In prezent, situatia dintre cei doi este delicata. Vedeta se gandeste la buna starea fiicei sale.

Ioana Ginghina, cearta cu sotul ei?

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”, a scris aceasta pe blog, lăsând să se înțeleagă faptul că se confruntă cu o problemă în viața personală.

Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol?

Conform libertatea.ro, cei doi soti nu mai locuiesc impreuna de 4 luni. Acestia au aflat din partea unor vecini si a unui apropiat al familiei ce s-a intamplat. Se pare ca cei doi s-au certat atat de grav incat cineva a chemat politia. BOMBA in showbiz! Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani! Nu mai locuiesc impreuna de aproape jumatate de an! Primele ei declaratii!

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin pentru sursa anterior meționată.

Alexandru Papadopol, stalp pentru Ioana Ginghina

„El plăteşte facturile, el e omul care ştie cât, ce plăteşte, şi în vacanţe el are banii. E cumva un fel de protector al nostru. Nu prea avem decizii unde să conteze cine spune ultimul cuvânt. Sigur eu nu sunt dură. Aş vrea să fiu mai dură, aşa, în general. Business-ul pe care îl am mi-a dat şi o independenţă financiară. De multe ori nu îi spun că am făcut shoppping. Rămân bagajele în maşină, nu vreau să i se facă rău când mă vede.

El joacă la teatru, toată spectacolele sunt seara, normal că după 90% din spectacole rămâne la o bere. Nu stă până dimineaţă. Preponderent este mult mai mult decât mine (n.r. acasă). Eu ies cu fetele. Nu ştiu la ce oră vine, dorm. Am ani buni de când am scăpat de zona asta. Cred că un om dacă mai vrea să mai fie cu cineva este. Nu conetază cât de geloasă eşti”, declara Ioana Ginghină, in urma cu cativa ani.

Dovada ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu. Ce au facut cei doi

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, la filmarile „Numai iubirea”. S-au căsătorit în 2007. Cei doi au o fetiță, Ruxandra Ioana, de 11 ani.

Nu-i dai 41 de ani, dar îi are. Ce face Ioana Ginghină ca să arate ca la 20 de ani

Publicat: 23 May. 2019, 16:14 Vedete
Pe aceeași temă