Alexandra Stan s-a despartit de iubitul ei, Bogdan. Ce a dus la ruptura dintre cei doi

Publicat: 23 May. 2019, 18:24 Vedete

Dupa o relatie de 4 ani, cei doi au decis sa isi spuna adio. Relatia amoroasa dintre cei doi a ajuns la final, dar au decis sa ramana prieteni.

Alexandra Stan s-a despartit de iubitul ei, Bogdan. Cantareata s-a mutat din nou in Bucuresti si a inceput sa lucreze intens la o piesa noua. In ultimii ani, Alexandra Stan nu a mai scos nicio piesa notabila care sa devina hit, top la posturile de radio din Romania.

Alexandra Stan are numai cuvinte de lauda la adresa fostului iubit. Cu toate ca relatia lor a fost cat mai discreta, fitilul de iubire s-a stins treptat. In prezent, Alexandra Stan e burlacita de cateva luni. Prefera sa se ocupe de cariera ei si se simte bine singura.

Alexandra Stan s-a despartit de iubitul ei, Bogdan

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună.

Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca. M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă.

Alexandra Stan o imita pe Antonia! Cum incearca artista sa atraga atentia asupra ei. Daca la Antonia a mers… de ce nu?!

Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun.

Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan. Acum mă pregătesc să lansez o piesă. Fanii ma întreabă și vreau să mă concentrez pe carieră”, a declarat Alexandra Stan la „Vorbește lumea”. Adio bomba-sexy! Alexandra Stan a luat proportii. Solista s-a ingrasat peste masura, iar fanii au taxat-o. Cum a ajuns sa arate

Publicat: 23 May. 2019, 18:24 Vedete
Pe aceeași temă