Mihai Constantinescu, mutat intr-o clinica din strainatate? Ce spune fosta lui sotie, Mihaela

Publicat: 23 May. 2019, 15:22 Vedete

De pe data de 14 mai, artistul este internat in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala. A suferit 3 stop cardiace in mai putin de 12 ore.

Mihai Constantinescu, mutat intr-o clinica din strainatate? Conform realitatea.net, Simona Scrier, actuala sotie a cantaretului, a marturisit ca ar vrea sa il transfere in strainatate, la o alta clinica. Din pacate, nimeni nu vrea sa il primeasca pe artist.

Simona Scrier ar fi incercat sa il transfere pe Mihai Contantinescu la diverse clinici din Europa. A intrat in contact cu ele si le-a povestit cazul sotului sau, cu dovezile medicale aferente. Din pacate, nu a fost acceptat de nimeni.

Mihai Constantinescu, mutat intr-o clinica din strainatate?

Conform sursei citate, Mihai Constantinescu este intr-o stare de sanatate care nu ii permite mutarea, mai ales pe o distanta atat de mare. Prima lui sotie, Mihaela, a negat aceste zvonuri ale unei mutari in strainatate.

Mihaela Constantinescu, în vârstă de 62 de ani, sustine ca face tot posibilul sa il ajute pe primul ei sot. Aceasta sustine ca se va ocupa ea de tot ceea ce este necesar, dar Mihai Constantinescu nu va fi transferat din Romania. Cum se simte Mihai Constantinescu. Informatii de ultima ora

Mihai Constantinescu, in coma indusa de pe 14 mai

„Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru click.ro. Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu. Ritualul BIZAR propus de el: „La ora 12 noaptea, o facem toti”

Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme de sanatate si inainte de Craciun 2018, dar si inainte de Paste 2019. S-au interzis vizitele in salonul lui Mihai Constantinescu. De ce s-a luat aceasta decizie

Publicat: 23 May. 2019, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă