Gemenele de la Indiggo, cariera noua in America. Ce au ajuns sa faca pentru a castiga bani. Iti mai aduci aminte de ele?

Publicat: 23 May. 2019, 16:56 Vedete

Prin anii '90-2000, tinerele cautau faima in Romania. Si-au facut o trupa, dar talentul lipsea cu desavarsire. Pentru ca nu au avut succes, s-au mutat in SUA.

Gemenele de la Indiggo, cariera noua in America. Cele doua surori se chinuie de peste 10 ani sa dea lovitura in SUA. Gemenele locuiesc, in prezent, in New York unde muncesc pentru a isi duce traiul. Cum muzica nu le-a ajutat sa devina celebre, au cautat alte solutii.

Gabriela și Mihaela Modorcea, 33 de ani, fetele scriitorului Grid Modorcea, predau cursuri americanilor. Acestea ii invata pe oameni cum sa isi transforme hainele in obiecte de arta. Gemenele de la Indiggo sustin cursuri de pictura pe haine. Orele sunt gazduite de un magazin cu profil mestesugaresc.

Gemenele de la Indiggo, cariera noua in America

Gabriela și Mihaela Modorcea lucreaza la Vopseaua și transformarea îmbrăcăminții în artă”. Acestea invata oamenii picturi suprarealiste si cum sa realizeze motive traditionale romanesti. In plus, pentru un venit mai mare, acestea danseaza pe bani.

Gemenele de la Indiggo au aparut in musicalul ”Wicked Clone (How to Deal with the Evil)”, realizat de mama lor, Mihaela Modorcea. Din nefericire, talentul lor nu le-a atras prea multe laude. Si nici nu sunt cautate de mari regizori de pe Broadway.

Publicat: 23 May. 2019, 16:56 Vedete
Pe aceeași temă