Rona Hartner face chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament dur VIDEO

Publicat: 25 apr. 2019, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Pe data de 25 februarie 2019, vedeta a fost operata de urgenta. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i-au depistat o tumora pe colon si au operat-o.

Rona Hartner face chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament dur? Pare sleita de puteri, dar nu lasa asta sa se vada. Cantareata a publicat pe contul ei de Facebook un clip video in care apare palida, plina de riduri si extrem de obosita.

Cantareata a aflat de cateva luni ca sufera de cancer. Medicii i-au depistat o tumora maligna la colon. In prezent, Rona Hartner face chimioterapie in Franta, tara unde locuieste alaturi de logodnicul ei, viitorul sot spre finalul anului.

Rona Hartner face chimioterapie VIDEO


„În aceeași zi în care am fost la spital, aveam și biletul de avion pentru a mă reîntoarce în Franța. M-a trimis la domnul doctor Beuran să vadă ce este cu mine, ca să văd dacă mai iau avionul la ora 10. Am ajuns la ora 8 dimineața la domnul doctor Beuran.

Cum i-am spus starea mea, dânsul m-a întrebat direct: Cât mai așteptai? Fără nimic altceva. Doar i-am spus cum mă simt. Așteptai să mori? I-am zis NU! El deja știa! M-a trimis de urgență la tomograf, am avut confirmarea că e ceva rău în zona colonului, specialitatea lui.

Mi-a zis apoi: Nu mai plecați în nicio Franța, acum peste o oră, Eu vă operez și tot ce găsesc în neregulă, tai!. Am spus: OK!, povestea Rona pentru mamicamondena.ro.

Rona Hartner, operata de cancer de doua ori


Dupa ce a fost operata in Romania, artista a ajuns in Franta. A mers din nou la medic, la un control, si doctorii i-au spus ca trebuie sa se opereze din nou. Pe 5 martie 2019, Rona Hartner a fost operata din nou. Acum face chimioterapie in speranta ca va nimici boala din organismul ei.

„Am început și prima chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Toate astea le-am halit eu. Dar trebuie făcut, ce să facem?! Am șansa să fiu cu o foarte bună echipă aici, la Spitalul Sfânta Margarita. Și sunt cam obosită după prima ședință. Dar iau tot felul de sucuri, beau apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale, ca să rezist cât de cât. Am avut, bineînțeles, rozariul cu mine toată ziua. M-am închinat. Am o carte – Arta de a fi liber.

Am mâncat de prânz. Sunt venită de la nouă dimineața. Am avut acea operație, pe operație mi s-a implantat cateterul… Mă trec toate căldurile. Am o senzație totuși că e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. E o stare febrilă așa. Nu aveam ce să fac. Cu ceai de mușețel nu ar fi trecut. NU am voie să bag mâna în apă rece, nu am voie să ating nimic ce e rece, nu am voie să mănânc nimic ce e rece. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste’, și-a încheiat Rona Hartner emoționanta mărturisire. Rona Hartner, tratament cu citostatice. Vedeta sustine ca trupul ei nu va fi afectat de efecte secundare

Rona Hartner se roaga la tatal ei

Rona Hartner face chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament dur VIDEO (6)„Draga Daddy acolo în ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis ….știu ca acum tu te rogi pentru mine și vrei sa ma bucur de viata mult în continuare ….azi ai fi avut alta vârstă ….dar știu ca ești bine în Rai si ca împreună cu toți sfinții acolo profiți bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi și nici dureri ci doar pace si multă muzica bună …iti dedic azi un cântec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, alături de care a postat și o fotografie cu părintele său.
Rona Hartner, interventie chirurgicala de urgenta. Cancerul la colon persista.

Publicat: 25 apr. 2019, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă