Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei! De la ce s-au certat cei doi: „E foarte gelos!”

Publicat: 25 Apr. 2019, 15:29 Vedete

Cei doi formeaza un cuplu din vara anului 2014. Oana si Marius s-au casatorit la cateva luni dupa ce Isa a venit pe lume. Micuta a fost la nunta lor.

Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei. Sunt casatoriti de aproape 5 ani, se iubesc si au un copil. Dar cei doi au trecut prin momente cruciale in mariaj. Din cauza geloziei, a problemelor financiare si de sanatate, Oana Roman si Marius Elisei s-au certat. De multe ori!

Recent, Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei. Aceasta sustine ca sotul ei e prea gelos si nu intelege de ea isi saluta fostii iubiti. Barbatul i-a facut mici crize de gelozie de la care s-au certat aprins. Oana Roman a recunoscut ca s-a gandit de multe ori la despartire, dar nu a facut-o.

Oana Roman a vorbit despre divortul de Marius Elisei

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a declarat Oana Roman citata de viva.ro. Oana Roman a slabit uluitor de mult! Inca putin si ramane fara burta! FOTO WOW!

Oana Roman si Marius Elisei, 5 ani grei

„Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie.

Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!”, a scris Oana Roman pe Facebook, in urma cu cateva luni. Oana Roman a ajuns la spital cu fiica ei. Ce a patit Maria Isabela.

Publicat: 25 Apr. 2019, 15:29 Vedete
Pe aceeași temă