Ken Kercheval din Dallas a murit. Actorul a jucat 14 sezoane in serialul anilor ’90

Publicat: 25 apr. 2019, 14:09 Autor: D. C. Vedete

Cunoscutul actor american Ken Kercheval, care a jucat rolul rivalului lui J.R. Ewing, Cliff Barnes, în serialul de televiziune de succes "Dallas", a murit.

Ken Kercheval din Dallas a murit. Actorul s-a stins din viata duminică, în orașul natal Clinton din statul american Indiana, a declarat, miercuri, pentru presa americană, agentul actorului, Jeff Fisher. Actorul avea 83 de ani.

Kercheval a jucat în serialul „Dallas” rolul lui Cliff Barnes, timp de 14 sezoane, pe tot parcursul show-ului. Cliff Barnes era un magnat în domeniul petrolier.

Ken Kercheval din Dallas a murit la varsta de 83 de ani

Episodul „Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume – 83 de milioane de telespectatori -, iar serialul original „Dallas”, difuzat în 14 sezoane, în perioada 1978 – 1991, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

  • „Va rămâne în inimile tuturor, alături de James Dean (cunoscut actor american)”, a declarat David Jacobs, creatorul serialului „Dallas”.

Deşi familia actorului nu a făcut public motivul decesului, în trecut, Kercheval, fumător înrăit, a fost diagnosticat cu cancer de plămâni. În 1994, actorul a rămas fără unul dintre plămâni.

Publicat: 25 apr. 2019, 14:09 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă