A cheltuit 1 milion de dolari pe operatii estetice ca sa arate asa! Se crede Ken si este cel mai „frumos” barbat din Brazilia! VIDEO

Publicat: 25 apr. 2019, 10:38 Autor: D. C. Life

Si-a facut atat de multe interventii estetice incat acum ca un manechin din vitrina unui magazin. 'Life in plastic, it's fantastic!' - ar fi motto-ul lui de viata.

Barbatul Ken! A cheltuit 1 milion de dolari pe operatii ca sa arate asa! Tipul asta are 30 de ani si si-a facut 11 operatii estetice ca sa semene cu Ken, iubitul lui Barbie, iar acum chiar a ajuns sa arate „de jucarie”. Maurício Galdi a inceput sa se opereze inca de la varsta de 16 ani pentru ca desi era un adolescent care arata foarte bine a vrut sa arate perfect.

De-a lungul timpului nu si-a operat doar fata ci si aproape intreg corpul. Si-a pus silicon in brate, in piept si chiar si in fese. Si-a schimbat culoarea ochilor si se machiaza in fiecare zi, are extensii de gene si nu iese din casa decat dupa cel putin o ora de pregatiri.

Acum insa dupa multi ani de „perfectionari” toata lumea intoarce capul cand il vede si este deja o celebritate in Brazilia unde a aparut la mai multe show-uri TV in calitate de actor si model.

Barbatul Ken a cheltuit 1 milion de dolari pe operatii ca sa arate asa

„Cand eram mic mi se parea ca seman putin cu Ken si asta m-a facut sa vreu sa incep sa ma operez, ca sa arat exact ca el. Prima operatie mi-am facut-o la 16 ani fara ca parintii mei sa stie, eram deja model la varsta aceea si castigam bani. Prima mea operatie a fost una la nas.” a povestit barbatul care a calculat ca in toti acesti ani costul modificarii lui ar fi depasit un total de 1 milion de dolari.

La nas a avut 4 interventii iar dupa ce a fost multumit de modul in care arata a trecut la operatii pentru abdomen, acolo unde si-a facut patratele fara sa mearga macar o zi la sala. Cea mai periculoasa procedura pe care si-a facut-o a fost cea de schimbare a culorii ochilor si de a-i face mai „stralucitori”. Interventia a fost realizata in Iordania si se pare ca a decurs cat se poate de normal.

Mama lui a declarat in timpul reportajului ca nu poate sa se obisnuiasca deloc cu modul in care s-a schimbat fiul ei de-a lungul timpului: „In adolescenta era un baiat foarte frumos, nu avea nevoie sa-si faca nimic. Acum insa imi dau seama ca nu mai este copilul pe care eu il stiam. E foarte greu pentru mine ca mama sa admit asta, dar eu nu pot tine pasul cu toate modificarile lui”.

Publicat: 25 apr. 2019, 10:38 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă