Doliu în lumea fotbalului! Patru jucători au decedat într-un accident aviatic

Publicat: 25 ian. 2021, 09:14 Autor: Elena Arhiva
Doliu în lumea fotbalului! Patru jucători au decedat într-un accident aviatic

O nouă tragedie a lovit fotbalul brazilian, patru jucători și președintele unui club de fotbal au decedat într-un accident aviatic.

Duminică, patru fotbaliști și președintele clubului Palmas FR, din liga a patra braziliană, au decedat într-un accident aviatic, în care și-a pierdut viața și pilotul aeronavei de, anunță Besoccer, care citează CNN Brazilia, anunță digispoert.ro.

O nouă tragedie în Brazilia

Cei patru fotbaliști, președintele de la Palmas FR și pilotul aeronavei erau, de altfel, singurele persoane aflate la bordul avionului de mici dimensiuni, care s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, în apropierea unui aeroport din Luzimangues.

Clubul Palmas FR nu a transmis nicio informare oficială până în acest moment, dar Chapecoense, care a fost lovit de tragedia aviatică din septembrie 2016, a emis un mesaj de condoleanțe pentru victime.

”Am primit cu mare tristețe vestea accidentului aviatic în urma căruia au decedat patru jucători și președintele clubului Palmas. Din păcate, cunoaștem cât de ireparabile și incomensurabile sunt astfel de pierderi. Suntem alături de familiile îndoliate, prietenii, colegii și apropiații victimelor. Nu veți trece singuri prin asta”, a transmis Chapecoense.

 

 

Sursa foto:[email protected]

Publicat: 25 ian. 2021, 09:14 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă