Iuliana Tudor, reactie dupa ce TVR i-ar fi anulat emisiunea! Ce se intampla cu jobul ei

Publicat: 24 Apr. 2019, 19:51 Vedete

In urma cu cateva zile, in presa a circulat o informatie trista. TVR ar fi anulat cateva emisiuni ale vedetelor de top din televiziunea de pe Dorobanti.

Iuliana Tudor, reactie dupa ce TVR i-ar fi anulat emisiunea! Prezentatoarea ar fi fost suspendata de TVR cu toate ca emisiunea ei este printre cele mai indragite. Alexandru Sassu, fostul presedinte TVR, s-a intors ca producator general la televiziune. Acesta a inceput sa taie de pe lista productiile de top ale TVR.

Alexandru Sassu este acuzat ca, in trecut, a provocat paguba de 50 milioane de euro in bugetul TVR. Dar stati, ca nu e tot! Acesta a trecut pe ‘banca de rezerve’ vedetele de top ale televiziunii. Printre ele se numara Iuliana Tudor, Monica Ghiurco, si Claudiu Lucaci.

Iuliana Tudor, reactie dupa ce TVR i-ar fi anulat emisiunea

Dar azi, Iuliana Tudor infirma aceste zvonuri. Conform celor declarate de vedeta, emisiunea ei nu a fost scoasa din grila. In plus, Iuliana Tudor sustine ca va prezenta doua editii speciale, de Paste. Emisiunile sunt pentru iubitorii de folclor.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, în ultimele zile, precizez faptul că relaţia mea cu Televiziunea Română este una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă ‘acasă’!

Îi invit pe cei la care, poate, nu a ajuns comunicatul TVR referitor la grila de primăvară, să mă urmărească în fiecare duminică seară, când, conform strategiei TVR 1, sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. Iuliana Tudor, apel disperat pentru ajutor: „Are o tumora cerebrala grava!”

De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit, ‘La masa de Paşti’ şi ‘Lăutarii Altfel’. Regret dezinformarea publicului!”, a precizat vedeta TVR. Iuliana Tudor, suspendata de TVR! Ce se intampla cu vedeta noastra. E scandal mare!

Publicat: 24 Apr. 2019, 19:51 Vedete
Pe aceeași temă