Iuliana Tudor, ofertată de Pro TV. Urma să primească un salariu mai mare decât la TVR: „Brenciu chiar îmi tot spune: «De ce stai în continuare?»”

Publicat: 06 dec. 2023, 13:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Iuliana Tudor are în continuare contract cu Televiziunea Română, chiar dacă emisiunea ei, „Vedeta populară”, a fost scoasă de pe post. În podcastul lui Mihai Morar ea a dezvăluit că apare în continuare în unele producții speciale de sărbători, dar și că acum ceva vreme a fost ofertată de Pro TV, dar a refuzat.

„Decizia managementului a fost din rațiuni financiare ca în această toamnă programul să nu fie. Evident, personal, ca realizator, n-am primit cu bucurie. Nu te poți bucura că nu faci emisiunea, asta este clar, dar am înțeles. Ei știu mai bine ce au de făcut acolo.

Iuliana Tudor a refuzat oferta primită de la Pro TV Înainte să apară la TVR cu emisiunea „Vedeta populară”

Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV, însă a refuzat propunerea. „Când am primit ofertă de la Pro TV am cerut, în schimbul proiectului care mi-era propus, un spațiu pe Acasă TV să rămân și cu ceea ce fac eu pe folclor. N-au dorit atunci.

Iuliana Tudor: „Foarte mulți dintre colegii mei de la televiziuni comerciale m-au certat”

În ciuda salariului mai mic de la TVR, Iuliana Tudor nu a acceptat oferta Pro TV, unde avea să câștige mai bine. „În România, din păcate, din punct de vedere financiar, televiziunea publică este foarte departe de ceea ce înseamnă o televiziune comercială. Distanța este uriașă. Vezi mai multe aici.

Iuliana Tudor a lansat prima sa carte „Fericirea nu costă nimic”

Iuliana Tudor își spune povestea în prima ei carte pe care a lansat-o ieri, 26 octombrie, în prezența a peste 150 de invitați, colegi, prieteni, vedete și oameni dragi sufletului ei.

„Am scris o carte cu titlul „Fericirea nu costă nimic”, iar în paginile ei s-a clădit povestea mea. O dedic tuturor celor care mi-au însoțit drumul până azi și sper să le aducă oamenilor bucurie, inspirație și sprijin”, spune vedeta într-o carte-mărturie despre parcursul său profesional, dar și despre oamenii care i-au ghidat și influențat viața.

Publicat: 06 dec. 2023, 13:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă