Anna Lesko, scene incitante cu Victor Slav! A sarutat-o pe gat si aproape s-au dezbracat impreuna dupa un paravan! VIDEO

Publicat: 25 apr. 2019, 09:15 Autor: D. C. Vedete

Iubita lui Victor Slav s-ar putea sa fie putin geloasa dupa ce o sa vada imaginile astea si cat de mult isi dorea Anna Lesko sa fie sarutata de el.

Anna Lesko, scene incitante cu Victor Slav! A sarutat-o pe gat. Anna Lesko a fost invitata in emisiunea „Vulturii de Noapte” de la Kanal D, acolo unde cei trei moderatori au supus-o unei probe incitante. Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu i-au propus Annei Lesko o proba in care sa o lege la ochi si sa o sarute fiecare dintre ei intr-o zona indicata de ea iar ea sa fie nevoita apoi sa ghiceasca cine a fost cel care a pupat-o.

Asa cum era de asteptat senzuala Anna Lesko s-a lasat imediat in voia celor trei barbati si a lui Cezar Ouatu care era si el invitat in emisiune. Fara sa stea prea mult pe ganduri si-a intrat in rol si a inceput sa ceara foarte des sa fie sarutata de Victor. Inainte de aceasta proba Anna Lesko si Victor au trebuit sa stea dupa un paravan si sa isi dea o parte din haine jos in timp ce raspund la cateva intrebari.

Anna Lesko, scene incitante cu Victor Slav! VIDEO

Tensiunea dintre ei a crescut atat de mult incat a ajuns in punctul in care Anna intreba de fiecare data dupa fiecare sarut daca: „A fost Victor?” / „Putea sa fie Victor?”. Vazand dorinta ei de a fi sarutata de Victor Slav ceilalti baieti l-au lasat pe el sa o sarute atunci cand ea le-a cerut sa fie pupata pe gat. Din pacate sarutul nu a impresionat-o pe Anna pentru ca a fost intepata de barba lui si nici nu a ghicit cine a sarutat-o.

Insa se putea vedea cu ochiul liber ca cei doi aveau chimie si Anna flirta in fata telespectatorilor cu Victor Slav in timp ce el isi juca rolul de timid si nu se apropia prea mult de ea. Scena sarutului dintre ei a fost insa una destul de pasionala si s-ar putea ca Annei sa-i placa ceea ce vede in imagini atunci cand va ajunge acasa.

Publicat: 25 apr. 2019, 09:15 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă