Andra, gest superb in Saptamana Mare! Ce a facut alaturi de sotul ei. Felicitari!

Publicat: 25 apr. 2019, 15:00 Autor: D. C. Vedete

In Saptamana Mare, preotii ne indeamna sa fim mai buni. Sa ne ajutam semenii si sa ne purtam mai frumos unul cu altul. Si asa a facut familia Maruta.

Andra, gest superb in Saptamana Mare! Cantareata l-a convins pe sotul ei, Catalin Maruta, sa mearga cu ea la un azil de batrani. Cele doua vedete, cele mai indragite si iubite din Romania, au facut un gest de milioane in Saptamana Mare.

Cu masinile incarcate de bunatati pentru batrani, Andra a facut un gest superb in Saptamana Mare. A fost la azil unde a impartit pachete tuturor. A stat de vorba cu ei, a ras si chiar a fredonat ceva. Fanii ei au fost extrem de incantati cand au aflat de gestul ei.

Andra, gest superb in Saptamana Mare!

„Să fim mai buni înseamnă mai ales să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani de la Străulesti să dăruim pachete, dar mai ales că să îi înveselim și să îi ascultăm.

Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să va rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, a povestit Andra în mediul online.

Fanii Andrei au felicitat-o

„Minunea mea cu suflet mare!”, „Bine ar fi să urmeze și alte persoane exemplul vostru!”, „Jos pălăria pentru astfel de gesturi”, „Ați făcut bine, dar nu trebuie să vă lăudați”, „Binele se face în secret”, „O inimă și un suflet de aur”, „Ai un suflet așa de bun”, „M-ai emoționat până la lacrimi. Frumos gest…”.

Brigitte Sfat, in lacrimi! A MURIT dupa un stop cardio-respirator. Bruneta a facut anuntul ASEARA! Pierderea e uriasa

Publicat: 25 apr. 2019, 15:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă