Rona Hartner, interventie chirurgicala de urgenta. Cancerul la colon persista

Publicat: 13 Apr. 2019, 15:52 Vedete

Veste proasta pentru indragita artista Rona Hartner! Din pacate, inca n-a scapat de cancer.

Rona Hartner va ajunge din nou pe mana chirurgului, fiindca la nici doua luni dupa operatia suferita, medicii i-au dat vesti proaste.

Artista trebuie sa treaca prin a doua operatie pentru i se monta un cateter, vital pentru starea ei de sanatate. Inafara de acesta, Rona va trebui sa faca chimioterapie preventiva, pentru a nu se instala metastaza.

Rona Hartner, interventie chirurgicala de urgenta

Rona Hartner, interventie chirurgicala de urgenta

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală.

Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul.

Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu”, a spus Rona Hartner in cadrul emisunii Rai Da Buni, difuzata de Antena Stars, potrivit romaniatv.net.

Rona Hartner, tumora pe colon

Rona a fost depistata cu tumora in luna februarie, cand s-a simtit rau si a mers la medic. Si-a facut o serie de analize iar atunci i s-a depista tumora. Doctorii au decis sa o interneze de urgenta.

Rona Hartner urma sa se intoarca in Franta. Dar i s-a facut rau si a decis sa mearga la spital sa afle ce se intampla. Dupa ce au venit rezultatul analizelor, medicul nu a lasat-o sa plece. I-a spus ca are o tumora pe colon si, din fericire, este operabila.

  • „Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgență. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun vreau doar să spun tuturor să nu vă fie frică să mergeți la doctor când vă simțiți rău.
  • Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar este vorba despre o tumoare, nu mi-e frică să o oprez în urgență. Este cea mai bună soluție. Vă rog să vă rugați pentru mine”, a transmis vedeta pe contul personal de Facebook, intr-un clip video filmat de ea, la acel moment.
Publicat: 13 Apr. 2019, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă