Adela Popescu este plina de vanatai pe picioare. N-o sa crezi cine e vinovatul

Publicat: 13 Apr. 2019, 12:23 News 3

Imaginile cu Adela Popescu plina de vanatai au socat oamenii.

Adela Popescu a facut publice pe blogul personal imaginile in care isi arata picioarele pline de vanatai, iar toata lumea s-a gandit instant la violenta domestica.

Adevarul este cu totul altul. Nu sotul ei, Radu Valcan, este vinovat de uriasele vanatai de pe picioarele Adelei, fiindca acesta nu ar atinge-o niciodata nici macar cu o floare.

Adela Popescu este plina de vanatai pe picioare

Vina o poarta in totalitate catelusul lor, Ciucila, care fiind dornic de atentie, se catara efectiv pe picioarele Adelei, lasandu-i semne extrem de dureroase.

„Sunt total împotriva violenţei domestice! M-am gândit mult dacă să povestesc sau nu. O să încep prin a vă arăta câteva imagini dureroase. De ce am ezitat până acum? Pentru că ştiam că atunci când imaginile vor fi publice, cel ce a săvârşit aceste fapte, va trebui să plătească.

Monstrul este nimeni altul decât Ciulică, puiul meu pofticios şi lacom. Se caţără efectiv pe picioarele mele şi-şi frăşuie lăbuţele într-un ritm ameţitor, dureros până la lacrimi”, a scris artista pe blogul personal, potrivit Libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Apr. 2019, 12:23 News 3
Pe aceeași temă